Αρχική Τεχνολογία Εκτοξεύει την επικοινωνία του νοικοκυριού με το connected home η Wind

Εκτοξεύει την επικοινωνία του νοικοκυριού με το connected home η Wind

0
Διαφήμιση

Το WIND triple play έφερε στην ελληνική αγορά η WIND, μια νέα πλατφόρμα λύσεων επικοινωνίας για το κινητό, το σταθερό και το Internet, ιδανική για νοικοκυριά.

Η πλατφόρμα WIND triple play σχεδιάστηκε για να καλύψει απόλυτα όλες τις ανάγκες επικοινωνίας μέσα και έξω από το σπίτι, για ολόκληρη την οικογένεια. Κινητό, σταθερό και Internet συνδυάζονται με τον πιο οικονομικό και έξυπνο τρόπο για κάθε νοικοκυριό, ώστε να αυξάνεται η αξία των χρημάτων τους και να βελτιώνεται η καθημερινότητά τους.

Προσφέρει με απλό και ενιαίο τρόπο :

• Απεριόριστη ομιλία προς όλους από κινητό και σταθερό

• Broadband Everywhere, με DSL Broadband για το σπίτι και Mobile Broadband είτε από το κινητό είτε από το tablet και αντίστοιχες συσκευές

• Καρτοκινητό με δωρεάν προ – φορτωμένο χρόνο κάθε μήνα κυρίως για τις ανάγκες των παιδιών

• Ασφάλεια στη χρήση του smartphone & του tablet από τα παιδιά χάρη στην ειδική εφαρμογή “We Are Family” που μετατρέπει οποιοδήποτε συσκευή σε ένα απολύτως ασφαλές και ξεχωριστό περιβάλλον με λειτουργικές εφαρμογές μόνο για παιδιά με μηνιαίο πάγιο 50€, 40€ και 35€ ανάλογα με τη χρήση που θέλει να κάνει το νοικοκυριό στην επικοινωνία του.

Όσες οικογένειες επιθυμούν να συνδέσουν περισσότερα κινητά στο WIND triple play μπορούν να προσθέσουν επιπλέον γραμμές συμβολαίου κινητής για τα μέλη της οικογένειας σε ειδική τιμή ενώ το νέο οικιακό πορτοφόλι «επιδότησης» του triple play προσφέρει δωρεάν έξυπνες συσκευές όπως Tablets, Android DECT phones, Wi-Fi extenders, media players κτλ, πέραν των συμβατικών smartphones.    

Υποστηρίζοντας το σύγχρονο Connected Home

Η πλατφόρμα WIND triple play εξυπηρετεί συνολικά τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού που ζει σε ένα διασυνδεδεμένο σπίτι (connected home) καθώς καλύπτει όλες τις συσκευές που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια οικογένεια εντός και εκτός σπιτιού για να είναι πάντα συνδεδεμένη: smartphones, tablet, laptop & desktop, ασύρματα ηχεία, ΙΡ Κάμερες, Smart TV, ακόμη και Smart Λαμπτήρες για έλεγχο του φωτισμού, μέσω εφαρμογής στο smartphone.

Το σύγχρονο ψηφιακό σπίτι όπως το προτείνει η WIND και το υποστηρίζει η πλατφόρμα triple play είναι το “Connected Home by Wind” που «ζει» online στο www.wind.gr, ανοιχτό πάντα σε όλους όσους ψάχνουν τις πιο έξυπνες λύσεις επικοινωνίας για το σπίτι τους και για κάθε μέλος της οικογένειάς τους.

Αντίστοιχα, τα καταστήματα WIND έχουν ετοιμάσει πακέτα με έξυπνες συσκευές σε ειδικές τιμές για τους πελάτες WIND triple play ώστε να ξεκινήσουν αμέσως να ζουν την εμπειρία του connected home στην επικοινωνία και την ψυχαγωγία.

Τη νέα πλατφόρμα παρουσίασε σε εκδήλωση για τα ΜΜΕ ο Γενικός Διευθυντής Σταθερής Τηλεφωνίας & Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της WIND, Αντώνης Τζωρτζακάκης επισημαίνοντας: «Θέλουμε κάθε νοικοκυριό να είναι διασυνδεδεμένο μέσα και έξω από το σπίτι, με τη χρήση των έξυπνων συσκευών και τα μέλη του να επικοινωνούν ελεύθερα όπου και αν βρίσκονται.

Οι επενδύσεις μας σε δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας νέας γενιάς μας επιτρέπουν να τους δώσουμε μία συνολική λύση, το WIND triple play. Προτείνουμε μια νέα προσέγγιση που αφενός εξασφαλίζει σε μια οικογένεια τη μέγιστη δυνατή αξία για τα χρήματά της και αφετέρου την εισάγει στην εποχή του connected home, σε μια καθημερινότητα όπου αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση Π. Λαφαζάνη σε γαλλικές πετρελαϊκές εταιρείες
Επόμενο άρθροΕνίσχυση της συμμετοχής ελληνικών εταιρειών στην κατασκευή του TAP ζητεί ο Π. Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ