Αρχική Ειδήσεις Στην αγορά των ιατρικών καλλυντικών εισέρχεται ο όμιλος Υγείας

Στην αγορά των ιατρικών καλλυντικών εισέρχεται ο όμιλος Υγείας

0
Διαφήμιση

Την εξειδικευμένη σειρά ιατρικών καλλυντικών που διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά επεκτείνει η Beatific, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, εμπλουτίζοντάς την με νέα προϊόντα με στόχο την ευρύτερη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών, όπως τονίστηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η Beatific λάνσαρε στην αγορά τον Δεκέμβριο του 2013 μια σειρά από 13 εξειδικευμένα δερμοκαλλυντικά προϊόντα.

Όπως επεσήμανε η κα. Ισαβέλλα Τερζάκη, CommercialDevelopmentManager στην Beatific, η ιδέα γεννήθηκε από το όραμα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς καλλυντικών η οποία προσφέρει άμεσα σε κάθε γυναίκα την επιστημονική γνώση και εμπειρία του ομίλου ΥΓΕΙΑ – του μεγαλύτερου ελληνικού ιδιωτικού ιατρικού ομίλου της χώρας – καθώς επίσης και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της κοσμετολογίας μέσα από ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα.

Η επιστημονική ομάδα που ερεύνησε, μελέτησε και ανέπτυξε τα συγκεκριμένα καλλυντικά αποτελείται, όπως επεσήμανε η κα. Τερζάκη, από έμπειρους και καταξιωμένους δερματολόγους και χημικούς κοσμετολόγους.

Όλα τα προϊόντα της Beatific είναι σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις του Κανονισμού των Καλλυντικών και έχουν ελεγχθεί πλήρως ως προς την αποτελεσματικότητά τους σε πιστοποιημένο ευρωπαϊκό εργαστήριο, σύμφωνα με τελευταίας γενιάς πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με την κ. Τερζάκη, τόσο τα τεστ αποτελεσματικότητας με αντιπροσωπευτικό αριθμό εθελοντών όλων των ηλικιών και τύπων δέρματος, όσο και η πραγματική ανταπόκριση των Ελληνίδων (μέσω των καταστημάτων στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ) αλλά και των ξένων καταναλωτριών (μέσω eshop) δίνουν στον όμιλο το κίνητρο ανάπτυξης νέων προϊόντων στοχεύοντας στην ευρύτερη κάλυψη της εγχώριας και της αγοράς του εξωτερικού.

Στην εξειδικευμένη σειρά ιατρικών καλλυντικών Beatific του Ομίλου ΥΓΕΙΑ περιλαμβάνεται πλέον η αντιηλιακή κρέμα προσώπου BeatificSunGuardfacecreamSPF30 καθώς επίσης και το άρωμα BeatificBlissfullyFreshbodymist.

Η σειρά Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr.

Διαφήμιση