Αρχική Καινοτομία Νέα υπηρεσία για ασύρματη επικοινωνία μεταξύ συσκευών από τη Vodafone

Νέα υπηρεσία για ασύρματη επικοινωνία μεταξύ συσκευών από τη Vodafone

0
Διαφήμιση

Μια νέα υπηρεσία, το Vodafone M2M Full Control, ένα πλήρες πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (M2M – Machine-to-Machine) παρουσίασε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με ανεξάρτητες μελέτες έγκυρων εταιριών συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως οι Machina Research και Analysys Mason, η Vodafone “είναι αποδεδειγμένα η καλύτερα τοποθετημένη στην αγορά εταιρεία κινητής επικοινωνίας παγκοσμίως, με τις μεγαλύτερες προοπτικές για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχουν οι τεχνολογίες Μ2Μ κατέχοντας ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς”.

Η Vodafone, μέσω της ελληνικής θυγατρικής της Zelitron, έχει ήδη αναπτύξει και παρέχει στους πελάτες της, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, νέες υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές M2M που απευθύνονται στις ανάγκες διαφόρων κλάδων της αγοράς και δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που τις εφαρμόζουν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

Οι εφαρμογές που συνθέτουν το Vodafone M2M Full Control περιλαμβάνουν όλες τις αναγκαίες υποδομές (hardware, software) οι οποίες μέσω του ασύρματου δικτύου μετάδοσης δεδομένων της Vodafone στέλνουν τα δεδομένα σε μια κεντρική εφαρμογή των υπηρεσιών. Εκεί, οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσω ενός απλού web browser και ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet από PC, laptop, αλλά και smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Μ2Μ που παρέχει η Vodafone περιλαμβάνεται το πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου μονάδων ψύξης Vodafone Cooler Control, το οποίο είναι εμπορικά διαθέσιμο από σήμερα.

Με την καινοτόμο αυτή εφαρμογή ο χρήστης μπορεί μεταξύ άλλων να παρακολουθεί τη μονάδα ψύξης από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται καθώς και την κατάσταση λειτουργίας της και ειδικότερα την κατανάλωση ρεύματος, τη θερμοκρασία & υγρασία, το άνοιγμα πόρτας και το βάρος των προϊόντων.

Η Vodafone διαθέτει επίσης την ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων Vodafone Fleet Control με την οποία είναι εφικτή η παρακολούθηση οχημάτων σε πραγματικό χρόνο ενώ διατίθενται αναλυτικές αναφορές οχημάτων, διελεύσεων, ταχύτητας, καυσίμων, κόστους και αισθητήρων θερμοκρασίας.

Παράλληλα διατίθεται από τη Vodafone και η καινοτόμος υπηρεσία παρακολούθησης και ελέγχου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και κατανάλωσης φυσικού αερίου Vodafone Energy Control.

Παράλληλα με τις ολοκληρωμένες λύσεις Μ2Μ Full Control, επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν δίπλα τους υπηρεσίες που τους στηρίζουν όπως ο Προσωπικός Σύμβουλος, που βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους για να τους συμβουλέψει με κάθε τρόπο για τις υποδομές και τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

Επιπλέον μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο συνδυασμό υπηρεσιών, ώστε να βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους με λύσεις επικοινωνίας που συνδυάζουν κινητό, σταθερό και Internet όπως το Vodafone Business Connect και τα προγράμματα χρήσης Vodafone My

Business, αλλά και σύγχρονες υπηρεσίες «cloud», όπως είναι το Office 365.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτην αγορά των ιατρικών καλλυντικών εισέρχεται ο όμιλος Υγείας
Επόμενο άρθροGreenpeace: Πόσο «πράσινη» είναι η σχεδιαζόμενη μονάδα Πτολεμαΐδα 5;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ