Αρχική Ειδήσεις Νέα εφαρμογή κρατήσεων εισιτηρίων στο Discovergreece.com

Νέα εφαρμογή κρατήσεων εισιτηρίων στο Discovergreece.com

0
Διαφήμιση

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ακτοπλοΐας, η Marketing Greece προχώρησε στην ανάπτυξη και ενσωμάτωση στο Discovergreece.com μιας ειδικής εφαρμογής κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Ήδη, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων και σύγκρισης τιμών, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της να κλείσουν απευθείας τη διαμονή τους σε οποιοδήποτε διαθέσιμο κατάλυμα της χώρας και παράλληλα να οργανώσουν το αεροπορικό τους ταξίδι. Η προσθήκη των κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην ίδια εφαρμογή με τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία απλουστεύει τη διαδικασία, καθιστώντας την πιο φιλική και ελκυστική για το χρήστη.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού του ταξιδιού στον υποψήφιο επισκέπτη της χώρας μας. Επιλογές διαμονής, πτήσεις, δραστηριότητες και τώρα ακτοπλοϊκές συνδέσεις, ολοκληρώνουν τη ψηφιακή εμπειρία, με το πρακτικό σκέλος του trip planning» τονίζει ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης.

H προσθήκη της υπηρεσίας ακτοπλοϊκών δρομολογίων δίνει στον επισκέπτη ένα ακόμη χρήσιμο «εργαλείο» μετάβασης από την ηλεκτρονική «ξενάγηση», σε πραγματικά μοναδικούς προορισμούς, με λίγα μόλις «κλικ». Ο επισκέπτης αρκεί να συμπληρώσει τους προορισμούς της επιλογής του και τις ημερομηνίες που επιθυμεί. Στη συνέχεια θα ενημερωθεί για τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, έχοντας τη δυνατότητα να προχωρήσει άμεσα στην κράτηση των εισιτηρίων.

Ο CEO της FORTHcrs, κ. Γιώργος Παπασταματίου, δήλωσε για τη συνεργασία «Η FORTHcrs, ως ο κυριότερος πάροχος συστημάτων και υπηρεσιών για τη διαχείριση κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με επιτυχία με την Marketing Greece ώστε η ψηφιακή πλατφόρμα Discovergreece.com να συμπεριλάβει τα δρομολόγια ακτοπλοΐας στη χώρα μας. Η FORTHcrs διέθεσε το μηχανισμό της για online επιλογή και προβολή όλων των δρομολογίων με ένδειξη διαθεσιμότητας. Ο ενδιαφερόμενος ταξιδιώτης μπορεί να βρει εύκολα το επιθυμητό δρομολόγιο, να συνδεθεί απευθείας και να προβεί σε αγορά των εισιτηρίων του».

Η σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Forthcrs και η ενεργή υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, παρέχουν στην Marketing Greece τη δυνατότητα να διευρύνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών του Discovergreece.com, μέσω της ενεργοποίησης της νέας ψηφιακής υπηρεσίας παρέχοντας στο χρήστη μέγιστη ευκολία στις υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς.

Διαφήμιση