Αρχική Ειδήσεις Η Κωνσταντινούπολη ο επόμενος σταθμός του Greek Deluxe Travel Roadshow

Η Κωνσταντινούπολη ο επόμενος σταθμός του Greek Deluxe Travel Roadshow

0
Διαφήμιση

Ενέργειες για την ανάδειξη και προώθηση του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας σε επιλεγμένες τουριστικές αγορές πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Greek Deluxe Travel Roadshow, υπό την αιγίδα της Marketing Greece.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση στο Ντουμπάι, τον περασμένο Φεβρουάριο, η δεύτερη «στάση», την οποία συνδιοργάνωσαν η Rollerdeck Associates και η Amuse Concept Events με τη συνεργασία της Turkish Airlines, ήταν χωρισμένη σε δύο ενότητες.

Στην πρώτη ενότητα της διοργάνωσης, η Marketing Greece και οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Πελοποννήσου παρουσίασαν το ελληνικό τουριστικό προϊόν πολυτελείας σε ένα στοχευμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης.

Στη συνέχεια, ελληνικές επιχειρήσεις πραγματοποίησαν προκαθορισμένες συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες στοχεύοντας στην παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και στην έναρξη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών.

Ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, χαιρέτισε τη διοργάνωση δηλώνοντας: «Η Τουρκία αποτελεί αναμφισβήτητα βασική αγορά για την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε τον τουρισμό πολυτελείας συνδυάζοντας την παροχή υψηλών υπηρεσιών με την ανάδειξη της προσωπικής εμπειρίας του επισκέπτη.

Παράλληλα, οι στενοί δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών παρέχουν μία μοναδική ευκαιρία στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τις ομοιότητες που υπάρχουν στην πλούσια κληρονομιά των δύο πολιτισμών.»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας όπως το Alexander Beach Hotel, το Blue Palace, το Cretan Pearl Resort & Spa, το Domes of Elounda, το Hyatt Regency Thessaloniki, το The Ixian Grand, το Lucy Hotel, το New Hotel, το Nikki Beach, το Out of the Blue Capsis Elite Resort, το Rodos Park και Variety Cruises.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Διαφήμιση