Αρχική Ειδήσεις ΕΟΤ: Δράσεις προβολής σε Ιταλία και Ρωσία

ΕΟΤ: Δράσεις προβολής σε Ιταλία και Ρωσία

0
Διαφήμιση

Μετακινήσεις πραγματοποιούν υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΟΤ που υπηρετούν στο εξωτερικό για την τουριστική προβολή της χώρας σε Ιταλία και Ρωσία.

Αναλυτικά:

Η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, κυρία Κυριακή Μπουλασίδου, έχει προγραμματίσει να παραστεί στη Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχει στο WORKSHOP STAMPA ADUTEI. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται από την Ιταλική Ένωση Ξένων Εθνικών Τουριστικών Γραφείων (ADUTEI), απευθύνεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τουριστικό τύπο των Ιταλικών Μ.Μ.Ε.

Στην ανωτέρω συνάντηση, η κα. Μπουλασίδου θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει και να συνεργαστεί με ένα μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων και Δ/ντών των κυριότερων εφημερίδων και περιοδικών τουριστικού περιεχομένου, της τηλεόρασης, opinion leaders και κυρίως travel bloggers που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και που προβάλλουν την Ελλάδα ως ένα από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ιταλική Αγορά.

Σήμερα η κα Μπουλασίδου θα έχει συνάντηση και συνεργασία με τον Έλληνα Πρέσβη στη Ρώμη αναφορικά με την εκδήλωση που προγραμματίζει η Πρεσβεία τον Ιούνιο, για την προβολή της Ελληνικής κουζίνας, σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ιταλίας.

Εξάλλου, ο Προϊσταμένος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας & Κ.Α.Κ., κ. Ευσταθίου Πολύκαρπου, έχει μεταβεί στο Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας προκειμένου να συμμετάσχει, στο πλαίσιο πρόσκλησης σε κοινό workshop με τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες που έχουν προγράμματα προς Ελλάδα.

Το workshop διοργανώνεται στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης SITT, τη μεγαλύτερη έκθεση της Σιβηρίας στην οποία συμμετέχουν οι κυριότεροι Τ.Ος προς Ελλάδα. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι τρεις ημέρες με επιστροφή στην Μόσχα αργά το βράδυ της 17ης Μαΐου.

Πηγή: tornosnews

Διαφήμιση