Αρχική Καταστροφές Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

0
Διαφήμιση

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν τις τελευταίες ώρες δημιουργούν αρκετά προβλήματα σε όλη την επικράτεια και κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Στην Αττική, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ μέχρι το καζίνο, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Ν. Μακρής, από το Σ.Ν. Πεντέλης 414 έως και διασταύρωση Αγ. Πέτρου, καθώς και στην λεωφόρο Χασιάς – Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Παράλληλα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών, από το ύψος της περιοχής Φίχθι – Αγίας Σωτήρας έως την περιοχή Οινόη, ρεύμα προς Θήβα και στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θήβας, από 4ο χλμ. (περιοχή Μάνδρα), στο ρεύμα προς Θήβα, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα.

Στην Εύβοια, έχει διακοπεί η κυκλοφορία για οχήματα άνω των 3,5 τόνων στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την Καστέλλα έως το Προκόπι. Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακές οδούς Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16ο έως 41ο χλμ., Στενής – Στροπώνων, Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας, Καστανιώτισα – Καματριάδες – Γαλατσάδες, Ιστιαίας – Ροδιών, από 10,8ο έως 12ο χλμ., Μηλιές – Κρυονερίτης – Κοκκινομηλιάς, από 13,4ο έως 26,4ο χλμ.

Στη Βοιωτία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θηβών από 34ο έως 30ο χλμ.

Στη Φθιώτιδα, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από 50ο χλμ. και άνω, στην επαρχιακή οδό Θερμοπυλών – Ιτέας, από 16ο έως 22,5ο χλμ. και στην Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας – Λάρισας, από 5ο έως 40ο χλμ.

Το εθνικό οδικό δίκτυο, παρά την έντονη χιονόπτωση σε κάποια σημεία, είναι ανοικτό. Ωστόσο, λόγω σφοδρών θυελλωδών ανέμων, διεκόπη η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, από Δυτικό Κόμβο Κομοτηνής έως Κόμβο Ιάσμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για οχήματα άνω των 3,5 τόνων. Παράλληλα, για τον ίδιο λόγο, διεκόπη η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, από 524,7ο (Α.Κ. Βάφικων) έως 545,6ο χλμ. (Α.Κ. Ιασμού), για οχήματα άνω των 3,5 τόνων. Η κυκλοφορία αυτών των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την Παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Λάγους.

Διαφήμιση