Αρχική Ειδήσεις Η Real Consulting λαμβάνει το Βραβείο Αριστείας της SAP®

Η Real Consulting λαμβάνει το Βραβείο Αριστείας της SAP®

0
Διαφήμιση

Η εταιρεία Real Consulting Integration & Operation S.A ανακοίνωσε ότι είναι ο αποδέκτης του βραβείου αριστείας 2015 της SAP® για τους συνεργάτες στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής την κατηγορία “Top OEM.” Τα βραβεία παρουσιάστηκαν από τη SAP (NYSE: SAP) για τους συνεργάτες της με κορυφαίες επιδόσεις στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους πελάτες να υιοθετήσουν την καινοτομία εύκολα, να αποκτήσουν αποτελέσματα γρήγορα, να αναπτυχθούν βιώσιμα και να «τρέξουν» πιο απλά με τις λύσεις που προσφέρει η SAP. Οι αποδέκτες των φετινών βραβείων έχουν εξαιρετική συνεισφορά, που επηρεάζει τις συνολικές πωλήσεις της SAP και τους στόχους της.

Επιλεγμένες από ευρεία βάση των συνεργατών της SAP, οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Αριστείας των Περιφερειακών συνεργατών βασίστηκαν σε εσωτερικά στοιχεία πωλήσεων της εταιρείας.

Διευθύνουσα επιτροπή αποτελούμενη από περιφερειακούς και παγκόσμιους εκπροσώπους της SAP καθόρισε τους συνεργάτες, νικητές σε κάθε κατηγορία, σύμφωνα με μια σειρά κριτηρίων, όπως η επίτευξη των πωλήσεων και οι επιδόσεις.

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των συνολικών πωλήσεων, της καινοτομίας, της τεχνολογίας, των υπηρεσιών και των λύσεων για συγκεκριμένες περιοχές.

Η Real Consulting υιοθετεί την στρατηγική της SAP με την οποία έχει μακροχρόνια σχέση συνεργασίας από την ίδρυσή της. Η σχέση της με τη SAP εστιάζει στο να βοηθάει τους πελάτες να αντλούν περισσότερη αξία από τις επενδύσεις της SAP σε ένα όλο και πιο περίπλοκο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Κάθε χρόνο, η Real Consulting κάνει σημαντικές επενδύσεις για να διατηρεί ένα πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων της SAP. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο συνεργατών Τεχνογνωσίας για τις λύσεις SAP Business All-in-One, Analytics, Mobile και SAP HANA.

Διαφήμιση