Αρχική Ειδήσεις Τι αποκαλύπτει το δέρμα σας για την υγεία σας

Τι αποκαλύπτει το δέρμα σας για την υγεία σας

0
Διαφήμιση

Κοιτάξτε το δέρμα σας από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Τι βλέπετε; Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν ρυτίδες, ακμή, έκζεμα, άνισο τραχύ δέρμα ή ροδόχρου ακμή. Το δέρμα είναι ο καθρέφτης του τι συμβαίνει στο εσωτερικό του σώματος. Τι είναι αυτό που προσπαθεί να σας πει; Εδώ έχουμε τις κυριότερες ανισορροπίες στο σώμα, τα θέματα του δέρματος που εκδηλώνονται και το τι πρέπει να κάνουμε γι ‘αυτό. Δέρμα: Ακμή

Εσωτερική αιτία: συσσώρευση τοξικών ουσιών, τα βακτήρια σε ανισορροπία, ορμονικές διαταραχές.

Η ακμή εμφανίζεται συχνά όταν το σώμα ασχολείται με περισσότερες τοξίνες από ό, τι μπορεί να χειριστεί. Αν το ήπαρ είναι υπερφορτωμένο και δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις τοξίνες που έρχονται, θα ωθήσει συχνά αυτές τις τοξίνες μέσω του δέρματος. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι πάσχοντες ακμής έχουν ανισορροπίες σε βακτήρια του εντέρου τους. Η ακμή που εμφανίζεται γύρω από το στόμα και το πηγούνι είναι συνήθως ένα σημάδι της ορμονικής ανισορροπίας.

Δέρμα: Ρυτίδες και ξηρό ή θαμπό δέρμα

Εσωτερική αιτία: Ανεπάρκεια θρεπτικών ουσιών

Παρά το γεγονός ότι το δέρμα μας θα αλλάξει καθώς μεγαλώνουμε, οι ρυτίδες και το ξηρό θαμπό δέρμα είναι συχνά ένα σημαντικό σημάδι της αφυδάτωσης και της ανεπάρκειες θρεπτικών ουσιών. Να πίνετε τουλάχιστον 70 ουγγιές φιλτραρισμένο νερό και να ενσωματώνετε υγιή λίπη, όπως το αβοκάντο, τα προϊόντα καρύδας, το ελαιόλαδο, τα ψάρια και τα καρύδια κάθε μέρα για 30 ημέρες και θα παρατηρήσετε μια σημαντική διαφορά στις ρυτίδες και τον τόνο του δέρματος.

Δέρμα: Ροδόχρου ακμή

Εσωτερική αιτία: Συσσώρευση τοξικών ουσιών και ανισορροπία βακτηρίων

Παρόμοια με την ακμή, έχει επίσης συνδεθεί με τοξική υπερφόρτωση και βακτηριακή ανισορροπία στο έντερο. Η θεραπεία του εντέρου με τη διατροφή και τα προβιοτικά συχνά βελτιώνει και εξαλείφει την ροδόχρου ακμή.

Δέρμα: Έκζεμα

Εσωτερική αιτία: Αλλεργία και συσσώρευση τοξικών ουσιών

Αυτή η κατάσταση συχνά προκαλείται από αλλεργία, ευαισθησία σε τροφές ή άγχος κάποιου είδους. Κρατώντας ένα ημερολόγιο τροφίμων σας επιτρέπει να δείτε πώς το φαγητό που τρώτε πραγματοποιεί διαφορές στο δέρμα σας όπως μπορείτε να παρατηρήσετε.

Πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται με το έκζεμα και έχουν επίσης την εντερική διαπερατότητα και το σώμα ανταποκρίνεται σε τρόφιμα και σε τοξίνες που γλιστράνε μέσα από την επένδυση του εντέρου.

Λύσεις για λαμπερό δέρμα

Detox καθημερινά: Με το τρελό ποσό των τοξινών είμαστε εκτεθειμένοι σε καθημερινή βάση και το σώμα χρειάζεται όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει για να αποτοξινώσει και να κρατήσει το δέρμα λαμπερό και διαυγές. Δοκιμάστε στεγνό βούρτσισμα, εναλλάσσοντας ζεστό / κρύο στο ντους, αποτοξινωτικά βότανα όπως το τζίντζερ, κουρκούμη και το γάλα από γαϊδουράγκαθο και την ενσωμάτωση τροφίμων όπως το ξίδι μήλων, σπιρουλίνα και τους τόνους των λαχανικών.

Εξισορρόπηση των ορμονών: Αποφύγετε τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα για να μειώσετε το άγχος και να υποστηρίξετε την αποτοξίνωση των οργάνων σας και να τρώτε μια εξισορροπημένη δίαιτα.

Διαφήμιση