Αρχική Ειδήσεις Ο ΟΤΕ «απελευθερώνει» το WiFi των συνδρομητών του

Ο ΟΤΕ «απελευθερώνει» το WiFi των συνδρομητών του

0
Διαφήμιση

Με μια νέα ανατρεπτική καμπάνια ο ΟΤΕ επικοινωνεί τη νέα υπηρεσία OTEMyWiFi που επιτρέπει αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTEDoublePlay να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω WiFi και έξω από το σπίτι τους.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Fon, το OTEMyWiFi δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συμμετέχουν σε ένα κοινόχρηστο ασύρματο δίκτυο WiFi, φτιαγμένο από τους ίδιους. Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα, όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, για δωρεάν και ασφαλή WiFi πρόσβαση στο Internet.

Το OTEMyWiFi έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητα των καταναλωτών, εξασφαλίζοντάς τους: Εκτεταμένη WiFi κάλυψη, καθώς ήδη η κοινότητα των χρηστών του OTEMyWiFi περιλαμβάνει περισσότερα από 150.000 ενεργά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή οι συνδρομητές ΟΤΕ DoublePlay που ενεργοποιούν την υπηρεσία γίνονται μέλη μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας αποκτώντας δωρεάν πρόσβαση στο internet μέσω WiFi, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Η υπηρεσία έχει ήδη παρουσία σε 15 χώρες , απαριθμώντας περισσότερα από 13 εκατομμύρια σημεία (wifiFonSpots) παγκοσμίως. Ασφάλεια, καθώς κάθε συνδεδεμένος χρήστης σε ΜyWiFiSpot έχει διακριτή σύνδεση, σε αντίθεση με τα περισσότερα ελεύθερα WiFi δίκτυα.

Ποιότητα στη σύνδεση, γιατί οι συνδεδεμένοι χρήστες απολαμβάνουν απεριόριστο Internet, χωρίς το δίκτυο να υπερφορτώνεται. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο otemywifi.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program: Ο ΟΤΕ ανοίγει τον δρόμο στους ηγέτες του αύριο
Επόμενο άρθροΝέα περιβαλλοντικά οφέλη από τη συνεργασία Rail Cargo Logistics Austria – Goldair Group

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ