Αρχική Ειδήσεις Η H&M HOME γιόρτασε το πρώτο της spot στην Αττική

Η H&M HOME γιόρτασε το πρώτο της spot στην Αττική

0
Διαφήμιση

Η Η&Μ ΗΟΜΕ γιόρτασε με ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ το 1ο της λανσάρισμα στην Αττική στο κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά, Βασιλέως Γεωργίου 2, το οποίο προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια. Το νέο τμήμα ΗΟΜΕ άνοιξε με τη γιορτινή καμπάνια της Η&Μ και χωρίζεται σε διαφορετικά concepts και δωμάτια: καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα. «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι με την αγάπη και την αποδοχή που έδειξε ο κόσμος για τη συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ, σήμερα. Κοντά μας βρέθηκαν χιλιάδες πελάτες της Η&Μ καθώς και δημοσιογράφοι/ διακοσμητές που μας έδωσαν τις ευχές τους και μας στήριξαν με την παρουσία τους.», δήλωσε η κα. DominiqueFantaccino, CountryManager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

«Η Η&Μ ΗΟΜΕ, με τις διακοσμητικές της προτάσεις, ήρθε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην Ελληνική αγορά. Η σημερινή εκδήλωση με αφορμή το λανσάρισμα της συλλογής στην Αττική, ήταν γεμάτη γιορτινή ενέργεια. Περάσαμε όμορφα με Χριστουγεννιάτικες προτάσεις διακόσμησης για όλο το σπίτι, με στόχο να αφήσουμε τη δημιουργικότητα μας και την αγάπη μας για τη μόδα, τη ποιότητα και τις καλές τιμές της Η&Μ ΗΟΜΕ να είναι οι πρωταγωνιστές.», είπε η Σίσσυ Φειδά, InteriorDesigner.

Η H&MHome άνοιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2014 και σήμερα αριθμεί 3 καταστήματα: Τσιμισκή 20-22 & Κομνηνών, Θεσσαλονίκη, Cosmos 11ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλο¬νίκης, Βασιλέως Γεωργίου 2 & Νοταρά, Πειραιάς

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔυο εκατ πολίτες βίωσαν τη μικροδιαφθορά την περίοδο 2007 – 2013
Επόμενο άρθροΠενιχρά όπως αναμενόταν τα αποτελέσματα από την ετήσια διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα