Αρχική Ειδήσεις Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην ΣΤΑΣΥ

Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην ΣΤΑΣΥ

0

Στην υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που αφορά το διάστημα μέχρι και το τέλος του 2015 προχώρησαν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ. Η σύμβαση ήταν σε εκκρεμότητα τα τελευταία 2 χρόνια και έγινε η αιτία πολλών απεργιών. Με την σύμβαση, διασφαλίζεται ότι τα μισθολογικά δεδομένα των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ θα παραμείνουν σταθερά για το διάστημα αυτό, ενώ θεσπίζεται και επίδομα ύψους 4 ευρώ την ημέρα το οποίο θα λαμβάνεται στο τέλος του μήνα με τη μορφή δωροεπιταγής για σούπερ μάρκετ.

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνεχάρη τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους των Σταθερών Συγκοινωνιών για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ένα θέμα που ήταν σε εκκρεμότητα τα τελευταία δύο χρόνια.

«Με την εξέλιξη αυτή, πλέον και οι τρεις συγκοινωνιακές εταιρείες (ΟΑΣΑ Α.Ε., Ο.ΣΥ. Α.Ε., ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) αποκτούν Σ.Σ.Ε. και εξασφαλίζεται εργασιακή ειρήνη και σταθερότητα στον χώρο των αστικών συγκοινωνιών, στοιχεία απαραίτητα για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση χιλιάδων πολιτών, εργαζομένων, φοιτητών στις καθημερινές τους μετακινήσεις», ανέφερε.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here