Αρχική Ειδήσεις Συμπαντικοί Νόμοι για να διαχειριστούμε το άγχος

Συμπαντικοί Νόμοι για να διαχειριστούμε το άγχος

0
Διαφήμιση

Πρόκειται για ακλόνητες και διαχρονικές αρχές που κυβερνούν όλο μας το σύμπαν, εκεί όπου ο κόσμος μας ευδοκιμεί και υπάρχει. Όλοι γνωρίζουμε πως κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι από εμάς εστιάζουν στο πρόβλημα και όχι στη λύση του, με αποτέλεσμα να βιώνουν το άγχος. Η άγνοια αυτής της παραπάνω αρχής μπορεί να είναι η αιτία που βιώνουμε το συγκεκριμένο άγχος.

Παρακάτω λοιπόν διαλέξαμε να παρουσιάσουμε κάποιους από τους πιο σημαντικούς…

1ος Συμπαντικός Νόμος: Ουδέν κακόν αμιγές καλού

Κάθε πρόβλημα εμπεριέχει και τα θετικά του στοιχεία. Προκειμένου να απαλλαγούμε από το πρόβλημά μας, είναι πολύ αναγκαίο, να καταγράψουμε όλα τα θετικά που απορρέουν εξ αιτίας του.

2ος Συμπαντικός Νόμος: Νόμος της Έλξης

Εμείς δημιουργούμε το πεπρωμένο μας μέσα από τις εκάστοτε σκέψεις και τα πρότυπα του μυαλού μας. Κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει χωρίς την άδειά μας.

3ος Συμπαντικός Νόμος: Θερίζουμε πάντα ανάλογα της σποράς μας

Κανείς δεν ξεφεύγει των ευθυνών του.

4ος Συμπαντικός Νόμος: Νόμος της απόλυτης πίστης

Οραματιζόμαστε λεπτομερώς και με ενθουσιασμό την επίλυση του προβλήματός μας σαν κάτι το δεδομένο.

5ος Συμπαντικός Νόμος: Νόμος της συνεχούς αλλαγής

Αν δεν αγκαλιάσουμε με ενθουσιασμό την κάθε αλλαγή, κατανοώντας πως εμείς την προκαλέσαμε μέσα από κάποιο επίπεδο του Νου μας, τότε θα βιώνουμε παθητικά το αποτέλεσμά της.

6ος Συμπαντικός Νόμος: Όλοι είμαστε Ένα!

O ευκολότερος τρόπος να υλοποιήσω οποιαδήποτε επιθυμία μου, είναι, να βοηθήσω άλλους ανθρώπους γύρω μου να πετύχουν τις δικές τους επιθυμίες.

7ος Συμπαντικός Νόμος: Αγάπη

Ο πυρήνας μας είναι η αιώνια δύναμη της Αγάπης. Μπορεί να γιατρέψει το φόβο, το μίσος, την αρρώστια. Αν κάθε σκέψη, λόγος και πράξη μας εμπεριέχει Αγάπη, θα οδηγηθούμε στις καλύτερες λύσεις των προβλημάτων.

Πηγή: xrybe.wordpress.com

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here