Αρχική Ειδήσεις Γιατί δεν θα φιληθείτε ποτέ στο πρώτο ραντεβού

Γιατί δεν θα φιληθείτε ποτέ στο πρώτο ραντεβού

0
Διαφήμιση

Μπορεί να ετοιμάζεστε μέρες για το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού, να έχετε κάνει το τέλειο μακιγιάζ, να έχετε βρει το τέλειο φόρεμα και τα τέλεια παπούτσια όμως ό,τι και να κάνετε υπάρχουν 3 πράγματα που, όσο τέλεια και αν είστε εμφανισιακά, δεν πρόκειται να πιάσουν ποτέ ώστε να σας φιλήσει στο πρώτο ραντεβού.

Δεν τον αγγίζετε! Τα χέρια σας δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία, απλά για να έχουν ένα ωραίο μανικιούρ και να φοράνε δαχτυλίδια. Είναι ωραίο όταν μιλάτε μαζί του να τον αγγίζετε με διακριτικό τρόπο, φιλικό, άνετο. Ένα πολύ απλό άγγιγμα δίνει στον άλλο το “πράσινο” φως.

Το λάθος μέρος για το ραντεβού! Μην επιλέγετε τα στάνταρ, τύπου ένα καλό εστιατόριο, κρασί, γλυκό κ.ο.κ. Πλέον αυτά είναι κάπως ξεπερασμένα. Τι πιο ωραίο από το να πάτε σε ένα μπαρ με ωραία μουσική και χορό. Θα χαλαρώστε και οι δυο πιο γρήγορα και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Δεν μιλάμε για sex στο πρώτο ραντεβού! Μεγάλο λάθος να ξεκινήσει μια κουβέντα για sex από το πρώτο ραντεβού ή συζήτηση για τους πρώην. Το ραντεβού είναι μεγάλη αποτυχία, περιμένετε να περάσει η ώρα και να πάτε σπίτι σας. Δεν είναι ευγενικό και σίγουρα καθόλου θελκτικό για τον άλλο να μαθαίνει τόσο γρήγορα τόσες… αδιάκριτες πληροφορίες.

Διαφήμιση