Αρχική Ειδήσεις Οι εναλλακτικοί 13 τρόποι χρήσεως της Βότκας!

Οι εναλλακτικοί 13 τρόποι χρήσεως της Βότκας!

0
Διαφήμιση

Η βότκα δεν είναι μόνο για κατανάλωση τα βράδια στα μπαράκια αλλά έχει πίσω της μια μακρόχρονη ιστορία σχετικά με τη χρήση της ως φάρμακο. Από προϊόν περιποίησης προσώπου μέχρι καθαριστικό της βρύσης και ρυθμιστικό του πυρετού, η βότκα μετράει 13 διαφορετικούς τρόπους χρήσης.

1. Σας τσίμπησε τσούχτρα… ρίξτε λίγη βότκα στο ερεθισμένο δέρμα και ο πόνος θα εξαφανιστεί.

2. Για να μην μυρίζουν τα πόδια σας δοκιμάστε να τα πλύνετε με βότκα.

3. Αφαιρέστε εύκολα το χανζαπλάστ, αρκεί να βρέξετε την επιφάνεια του και να περιμένετε λίγο.

4. Για να πέσει ο πυρετός αντί για ξύδι βάλτε βότκα, είναι πιο αποτελεσματική και μυρίζει καλύτερα.

5. Γεμίστε ένα μπουκάλι με βότκα και ψεκάστε σε ανοξείδωτες επιφάνειες, σιφόνια και ντους. Περιμένετε 5 λεπτά και θα δείτε τα αποτελέσματα.

6. Παθαίνεται συχνά λουμπάγκο; Η βότκα θα σας σώσει! Βάλτε σε ένα βαζάκι λίγη αποξηραμένη λεβάντα, γεμίστε το με βότκα, κλείστε το καλά και αφήστε το στον ήλιο για τρεις ημέρες. Όποτε σας πιάσει η μέση σας μπορείτε να την τρίψετε με το υγρό που έχετε φτιάξει, σίγουρα θα σας ανακουφίσει.

7. Η βότκα θα κάνει τα γυαλιά σας “αόρατα”. Ρίξτε λίγες σταγόνες βότκα στο ειδικό πανάκι και καθαρίστε τους φακούς. Θα εξαφανιστούν τα στίγματα.

8. Μυϊκοί πόνοι και μαύροι κύκλοι τέλος! Βάλτε 1/2 φλιτζάνι βότκα και 1/2 φλιτζάνι νερό σε ένα μπουκάλι και ανακατέψτε το καλά, μετά τοποθετήστε το “μαγικό” υγρό στις παγοθήκες και αφήστε το να παγώσει. Έτσι θα έχετε “θεραπευτικά” παγάκια όποτε τα χρειαστείτε.

9. Μετά το ξύρισμα βουτήξτε το ξυραφάκι σας σε ένα ποτήρι βότκα και αφήστε το λίγες ώρες, θα είναι κοφτερό για περισσότερο διάστημα.

10. Ψεκάστε με βότκα απευθείας μέλισσες και σφήκες και δεν θα τις ξαναδείτε.

11. Ρίξτε λίγη βότκα σε λεκέ από κόκκινο κρασί και τρίψτε με μια βούρτσα. Αφήστε το να στεγνώσει και πλύνετε το.

12. Καθαρίζει το πρόσωπο και σφίγγει τους πόρους. Βάλτε λίγη βότκα σε ένα βαμβάκι και περάστε το όλο πρόσωπο. Καθαρό, δροσερό και λείο όσο ποτέ.

13. Ρίξτε ένα σφηνάκι βότκα μέσα στο σαμπουάν που χρησιμοποιείται και ανακινήστε καλά. Λουστείτε και απολαύστε λαμπερά, καθαρά και “δυνατά” μαλλιά.

Διαφήμιση