Αρχική Ειδήσεις “Λίφτινγκ” στο site της hellas on line βελτιώνει την online καθημερινότητα

“Λίφτινγκ” στο site της hellas on line βελτιώνει την online καθημερινότητα

0
Διαφήμιση

Με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή τόσο στην πρακτική καθημερινότητα του όσο και στο τι τον ενδιαφέρει κατά το χρόνο που δαπανά στο internet, σχεδιάστηκε το νέο hol.gr.Η νέα προσέγγιση στην online παρουσία της hellas online φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα καθημερινό προορισμό για τους υφιστάμενους συνδρομητές της εταιρείας, αλλά και πόλο έλξης για νέους τακτικούς επισκέπτες της ιστοσελίδας, πελάτες της hol ή όχι.

Μέσα από μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών, το hol.grεμπλουτίζεται συνεχώς μεχρηστικόπεριεχόμενο και προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες γενικού ενδιαφέροντος και καθημερινής κατανάλωσης. Ειδικά για τους συνδρομητές της hellasonline, ωστόσο, παρέχονται επιπλέον προνόμια μέσω των αποκλειστικών προσφορών και των ειδικών εκπτώσεων.

Πιο συγκεκριμένα:

Καθημερινότητα – προτάσεις για κάθε μέρα. Περιλαμβάνει ειδησεογραφία που καλύπτει την εσωτερική, διεθνή και αθλητική επικαιρότητα, αρθρογραφία για ταξιδιωτικούς προορισμούς, ζώδια. Η συγκεκριμένη κατηγορία θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ενότητες και υπηρεσίες που θα πλαισιώνουν ακόμα πιο στοχευμένα την καθημερινότητα των χρηστών.

Ψυχαγωγία – για όλους με κάθε τρόπο.Η ενότητα παρουσιάζει το εύρος περιεχομένου των υπηρεσιώνholvideoclub, holmytv, holmusicclub και σύντομα θα αντικαταστήσει το sitewww.holmytv.gr. Στην επόμενη φάση ανάπτυξης, έχουν δρομολογηθεί και νέες υπηρεσίες που στοχεύουν στην online διασκέδαση των επισκεπτών του portal, ανεξαρτήτως αν είναι πελάτες της hellasonline ή όχι.

hol προνόμια – απλά με την εγγραφή!  Περιλαμβάνει:

  •  τις μοναδικές συνεργασίες της hellasonline στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών holforyou
  • onlinedeals που απευθύνονται σε εγγραμμένους χρήστες με επιπλέον έκπτωση στους εγγεγραμμένους πελάτες
  • exclusivedeals για τους εγγεγραμμένους πελάτες
  • τη λειτουργία holyourfriend που ανταμείβει όσους από τους πελάτες μας συστήνουν φίλους online

hol προγράμματα.Η ενότητα προβολής των προγραμμάτων της hellasonline με νέο πιο χρηστικό τρόπο, προκειμένου να καθοδηγεί τον χρήστη εύκολα και γρήγορα στο προϊόν που επιθυμεί και του ταιριάζει.

myhol – o λογαριασμός μου. Το νέο εργονομικό περιβάλλον του myhol, βελτιωμένο εικαστικά προκειμένου να ικανοποιεί την προσβασιμότητα του από όλες τις συσκευές, δίνει πλέον τη δυνατότητα εγγραφής μη πελατών μας (hol φίλος), καθώς και την διαβάθμισητων εγγεγραμμένων πελατών μας ως premium μέλη (hol πελάτης) με ειδικά και αποκλειστικά προνόμια.

Το portalτης hellasonline περιλαμβάνει όλες τις υφιστάμενες βασικές ενότητες περιεχομένου και χρηστικά εργαλεία (παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων της hol, έλεγχο διαθεσιμότητας, myhol, support, online πληρωμή λογαριασμού, e-bill, speedtest,κλπ.), ενώ παράλληλα, εισάγει νέους πυλώνες περιεχομένου και υπηρεσιών που εστιάζουν στην Καθημερινότητα, την Ψυχαγωγία αλλά και ένα κόσμο Προνομίων και προσφορών που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία των επισκεπτών του.

Tο πλήρως ανανεωμένο siteτης hellasonlineείναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευήχρησιμοποιούμε καθημερινά για πλοήγηση στο internet(PC/laptop, tablet, smartphone), σε όλο το εύρος των περιεχομένων και λειτουργικοτήτων που παρέχει. Ο μοντέρνος και λειτουργικός σχεδιασμός (responsivewebdesign) σε συνδυασμό με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες ανάπτυξης ιστοσελίδων που χρησιμοποιήθηκαν, παρέχουν στους επισκέπτες του siteμια απόλυτα ισορροπημένη εμπειρία πλοήγησης ανεξαρτήτως συσκευής πρόσβασης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hol.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο WHAT’S UP γιορτάζει τα δέκα χρόνια του Ejekt Festival
Επόμενο άρθροΔιαθέσιμη η νέα διαδικτυακή εφαρμογή για τη θέαση των «Τελικών Στοιχείων Κτηματογράφησης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ