Αρχική Τεχνολογία Οι 5 τεχνολογικά κορυφαίες προτάσεις της LG Electronics Hellas

Οι 5 τεχνολογικά κορυφαίες προτάσεις της LG Electronics Hellas

0
Διαφήμιση

Η LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα BusinessSolutions διοργάνωσαν φέτος για πρώτη φορά εκδήλωση για την παρουσίαση των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Στη ξεχωριστή αυτή ημέρα ενημέρωσης στο showroom της εταιρείας, εκπρόσωποι της LG παρουσίασαν λύσεις για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών προϊόντων, όπως για κλιματισμό και θέρμανση, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, φωτισμό LED, λύσεις DigitalSignage και φωτοβολταϊκά πάνελ για την κάλυψη των αναγκών κάθε επαγγελματικού χώρου.

Στην εκδήλωση οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δουν από κοντά μερικές από τις πιο καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει η LG, όπως προηγμένα συστήματα διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων (BMS), λύσεις φωτισμού και κλιματισμού, θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν σύγχρονα Digital Signage συστήματα με videowalls και οθόνες επαγγελματικής χρήσης για την προβολή προϊόντων και την ενημέρωση του κοινού σε εμπορικούς και επαγγελματικούς χώρους, που μπορούν να βρουν εφαρμογή στους τομείς των μουσείων, νοσοκομείων, εκπαίδευσης, εστιατόριων, fastfood (QSR), ξενοδοχείων και των ευρύτερων κτιριακών εγκαταστάσεων.

Οι ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της LG απευθύνονται σε επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν την πιο προηγμένη τεχνολογία για την αναβάθμιση του επαγγελματικού τους χώρου και του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Επιπλέον είναι ιδανικές για όσους επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο, στοχεύοντας σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι την απόσβεση της επένδυσής τους.

Τέλος, βοηθούν τους επαγγελματίες να εξοικονομήσουν ενέργεια και να μειώσουν το λειτουργικό κόστος των συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, ψύξης/θέρμανσης, κλιματισμού και φωτισμού της επιχείρησης τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης εκπομπών CO2.

Οι 5 προτάσεις

Η LGBusinessSolutions προσφέρει μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας για τους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα:

Οι LG Digital Signage (ψηφιακή σήμανση)λύσεις είναι ιδανικές για εμπορικά καταστήματα και για την προβολή προϊόντων κάθε τύπου, μέσα από εικόνες και βίντεο κρυστάλλινης καθαρότητας που μαγνητίζουν το βλέμμα των επισκεπτών. Με πολλές επιλογές και ευελιξία στην εγκατάσταση, οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG μπορούν να συνδυάζουν οθόνες υψηλής ανάλυσης, ενημερωτικές οθόνες αφής, videowalls και άλλα προηγμένα digitalsignage προϊόντα νέας γενιάς.

Τα προηγμένα προϊόντα φωτισμού LED της LG προσφέρονται για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, καθώς εξασφαλίζουν φυσικό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Στον τομέα των επαγγελματικών τηλεοράσεων ηLG διαθέτει πλήρεις σειρές Pro:Centric και standalone ξενοδοχειακών τηλεοράσεων που προσφέρουν στους επισκέπτες μια σειρά μοναδικών υπηρεσιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment συστήματα), με πληροφορίες για δρώμενα και αξιοθέατα της περιοχής, προσωποποιημένα μηνύματα καλωσορίσματος, τηλεοπτικούς οδηγούς προγράμματος, χάρτες, μετεωρολογικά δελτία και δυνατότητα για videoondemand υπηρεσίες χωρίς επιπλέον μηνιαία χρέωση για τον ξενοδόχο, αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία που αποκομίζουν κατά τη διαμονή τους.

Τα συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης, ψύξης, και διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, επιτυγχάνουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, και παράλληλα προσφέρουν πολλές επιλογές εγκατάστασης, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου.

Τέλος, τα φωτοβολταϊκά πάνελ της LG παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή σε μηχανικά φορτία, έχουν μικρό βάρος, υψηλή αισθητική και βαθμό απόδοσης ο οποίος υπερβαίνει το 18%. Επιπλέον, χάρη στις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές τους, χρησιμοποιούν κυψέλες δύο όψεων για καλύτερη ενεργειακή απόδοση και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τον χρήστη.


Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here