Αρχική Ειδήσεις Πρόγραμμα online πιστοποίησης για Data Centers από την Schneider Electric

Πρόγραμμα online πιστοποίησης για Data Centers από την Schneider Electric

0
Διαφήμιση

Το πρόγραμμα DCCA προσφέρει σε επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους τη δυνατότητα να εκτεθούν στις σύγχρονες γνώσεις, τις τάσεις και τις πρακτικές που επικρατούν σήμερα στο χώρο των data centers, δίνοντας τους παράλληλα την ευκαιρία να αποκτήσουν μία πιστοποίηση με παγκόσμια αναγνώριση και υψηλό κύρος. Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα ενεργειακής διαχείρισης, ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος online πιστοποίησης Data Center Certified Associate (DCCA), το οποίο προσφέρεται μέσα από το Energy University™, το κορυφαίο και τεχνολογικά ουδέτερο online εκπαιδευτικό εργαλείο στον τομέα της ενεργειακής διαχείρισης.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης DCCA παρέχει βασικές γνώσεις γύρω από το σχεδιασμό ή την αναβάθμιση ενός κλασικού (physical) data center και καλύπτει θέματα όπως η παροχή ισχύος, η ψύξη, τα racks, η καλωδίωση, η πυροπροστασία, η διαχείριση και η προστασία των φυσικών εγκαταστάσεων. Τα μαθήματα έχουν δομηθεί με τρόπο που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν σταδιακά τις γνώσεις που απαιτούνται και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις πιστοποίησης Data Center Certified Associate.

Το πρόγραμμα προσφέρει 14 μαθήματα, κάθε ένα από τα οποία χρειάζεται λιγότερο από μία ώρα για να ολοκληρωθεί. Από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών, ο χρήστης μπορεί να δώσει τις εξετάσεις του online, μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο Energy University, χωρίς να είναι απαραίτητη η μετάβαση του σε κάποιο εξεταστικό κέντρο όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση DCCA υποδηλώνει ένα συγκεκριμένο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο επίπεδο γνώσεων γύρω από το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενός data center.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε με το Data Center University το 2006, έχει προσφέρει μέχρι σήμερα μαθήματα εξοικονόμησης ενέργειας για επαγγελματίες σε περισσότερες από 165 χώρες και 13 γλώσσες συνολικά. Αυτή τη στιγμή, το Energy University™ έχει περισσότερους από 350.000 χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει πάνω από 500.000 μαθήματα. Παράλληλα, το πρόγραμμα έχει την στήριξη περισσότερων των 22 επιχειρήσεων παγκοσμίου μεγέθους, από τον κλάδο της ενεργειακής διαχείρισης.

Μπορείτε να ζητήσετε να συμμετάσχετε στο Energy University οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.MyEnergyUniversity.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Schneider Electric ή τις ολοκληρωμένες λύσεις της, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε το site της Schneider Electric: www.schneider-electric.com.

Διαφήμιση