Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιoτήτων για τα βραβεία Ethos Sustainability Awards 2014!

Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιoτήτων για τα βραβεία Ethos Sustainability Awards 2014!

0
Διαφήμιση

Η Ethos Media S.A. και το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Ethos Sustainability Awards 2014 και καλούν όλες τις εταιρείες και τους οργανισμούς, να υποβάλλουν δωρεάν τη συμμετοχή τους, ώστε να προβάλουν τις ενέργειες και το έργο τους και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου και καινοτόμου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται αποκλειστικά από τις 5 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου 2014 μέσω της ιστοσελίδας των βραβείων, στο www.ethos-sustainabilityforum.gr, στην ενότητα «Υποβολή Συμμετοχών». Μέσω της ιστοσελίδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τη διοργάνωση των βραβείων και του συνεδρίου. Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2014 σε κεντρικό χώρο στην Αθήνα.

Προκείμενου να διασφαλιστεί η διαφάνεια και το κύρος του θεσμού των Ethos Sustainability Awards για την ανάδειξη των καλύτερων στην ΕΚΕ, η οργανωτική επιτροπή εφαρμόζει μία σύνθετη μεθοδολογία, η οποία περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:

Α. Η Υποβολή προτάσεων υποψηφιοτήτων σε μία, περισσότερες ή στο σύνολο των κατηγοριών. Η υποβολή προτάσεων είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.ethos-sustainabilityforum.gr, από τις 5 έως τις 20 Μαρτίου 2014.

B. Όλοι όσοι έχουν υποβάλλει προτάσεις υποψηφιότητας ή έχουν προταθεί ως υποψήφιοι από τρίτους, καλούνται να επιβεβαιώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ψηφοφορίας. Επίσης, οι προτεινόμενοι καλούνται να αναρτήσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τις καινοτόμες δράσεις τους και το υλικό που τις υποστηρίζει στη κατηγορία ή στις κατηγορίες που είναι υποψήφιοι. Η επιβεβαίωση συμμετοχής θα επικυρωθεί από τις 5 έως 20 Μαρτίου 2014.

Γ. Διαμορφώνεται η λίστα των υποψηφίων οι οποίοι μπαίνουν σε διαδικασία ψηφοφορίας. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου 2014.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here