Αρχική Ειδήσεις Ο τουρισμός αγαπάει την τεχνολογία

Ο τουρισμός αγαπάει την τεχνολογία

0
Διαφήμιση

«Η τεχνολογία της επικοινωνίας και της πληροφορίας ταιριάζει απόλυτα στον τουρισμό» τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη , υπουργός Τουρισμού σήμερα  σε εκδήλωση με θέμα «On-line Marketing- νέα εργαλεία: Προκλήσεις και Προοπτικές». Γι αυτό το λόγο, το υπουργείο Τουρισμού επένδυσε στις νέες τεχνολογίες , στις ψηφιακές πλατφόρμες, συνέχισε η υπουργός μιλώντας στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης  στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου υπουργών Τουρισμού, η οποία κατά τη δεύτερη μέρα διεξαγωγής της εστίασε στις τεχνολογικές εφαρμογές προώθησης του τουρισμού.     

Η κ.Κεφαλογιάννη προανήγγειλε ότι σε λίγους μήνες θα αναθεωρηθεί τεχνολογικά το visitgreece.gr και θα εισαχθεί mobile marketing εργαλεία, καθώς και πολλές άλλες πρωτοποριακές εφαρμογές.

υπογράμμισε ότι το εθνικό σχέδιο δράσης ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού εστιάζει στις νέες τεχνολογίες, καθώς αναγνωρίζει τη δυναμική τους στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Ακόμα το Ιντερνετ και οι εφαρμογές του αποτελούν βασική μέθοδο, για να κλείσουν τα νεανικά ηλικιακά κοινά τις διακοπές τους, ενώ συμβάλλει καθοριστικά και στη λήψη αποφάσεων για τον προορισμό που θα επιλέξουν.

Απαντώντας σε ερώτηση η υπουργός δήλωσε ότι «σήμερα, η Ελλάδα έχει επενδύσει στο διαδίκτυο και στην προβολή μέσω αυτού. Το ότι μέσα από το διαδίκτυο βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις προορισμών αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας ήταν αποτελεσματική. Αποδίδει.

Τα εργαλεία του διαδικτύου συνέβαλλαν και στην συνολική αλλαγή της εικόνας που είχε η Ελλάδα διεθνώς. Οι καλές ειδήσεις, οι εικόνες, οι απόψεις επισκεπτών,  που προβάλλονται στο διαδίκτυο έχουν ένα ακροατήριο ευρύτερο και δυναμικότερο που επηρεάζεται άμεσα και δημιουργεί καλές εικόνες που συντείνουν στο να επισκεφθεί τη χώρας μας».

Διαφήμιση