Αρχική Ειδήσεις Μία διάκριση στη HELMEPA από τον ανθρώπινο παράγοντα στη Ναυτιλία

Μία διάκριση στη HELMEPA από τον ανθρώπινο παράγοντα στη Ναυτιλία

0
Διαφήμιση

Την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA αποφάσισε να βραβεύσει για «τη σημαντικότατη προσφορά της στην κοινωνία και τη Ναυτιλία» το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων. Η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων βραβεύει κάθε χρόνο κοινωφελή ιδρύματα που δημιουργήθηκαν από τα οράματα και τη ψυχή σπουδαίων ανθρώπων της Ναυτιλίας.

Το Βραβείο, που θα επιδοθεί σε ειδική τελετή το Νοέμβριο, δικαιώνει για άλλη μια φορά την ανάληψη της πρωτοβουλίας από τον αείμνηστο Γιώργο Π. Λιβανό και μια ομάδα πρωτοπόρων τόσο συναδέλφων του όσο και ναυτικών που την αγκάλιασαν πριν 32 χρόνια καθώς και το ανεκτίμητο έργο που έχει έκτοτε εκτελέσει και συνεχίζει ως σήμερα.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι τόσο η Λέσχη όσο και η HELMEPA ιδρύθηκαν το 1982, συμπληρώνοντας φέτος 32 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων αποφάσισε συγχρόνως να απονείμει τον τίτλο του Επιτίμου Μέλους στο Γενικό Διευθυντή της HELMEPA, Δημήτρη Κ. Μητσάτσο ως ένδειξη «βαθύτατης εκτίμησης για τις προσωπικές του δραστηριότητες και την ικανότητα αλλά και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει για την εκπλήρωση του δύσκολου έργου της HELMEPA.»

Η HELMEPA εκφράζει τις ευχαριστίες της στη Λέσχη Αρχιπλοιάρχων για τις τιμητικές διακρίσεις και προσβλέπει στην εκδήλωση απονομής την 6η Νοεμβρίου 2014.

Διαφήμιση