Αρχική Ελληνικά Προϊόντα ΕΞΠΟΤΡΟΦ…Η μεγαλύτερη γιορτή νοστιμιάς και ποτών ξεκινάει!

ΕΞΠΟΤΡΟΦ…Η μεγαλύτερη γιορτή νοστιμιάς και ποτών ξεκινάει!

0
Διαφήμιση

Μια γαστρονομική γιορτή με στόχο την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής και κουζίνας στο εξωτερικό πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στην Αθήνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νοστιμιές από ολόκληρη την Ελλάδα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, την πρώτη ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 18.00.

 

 Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και συγκεντρώνει πάνω από 150 επιχειρήσεις, από μεγάλες εταιρίες έως και μικρούς τοπικούς ή ανεξάρτητους συνεταιρισμούς και οικογενειακές επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών καθώς και παραδοσιακών γαστρονομικών προϊόντων. Η EΞΠΟΤΡΟΦ αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνές ενδιαφέρον.

 

Επιπλέον, η συνεργασία της έκθεσης με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, ανοίγει το δρόμο για μια αγορά πολλαπλών ευκαιριών αλλά και ιδιαιτεροτήτων, την αγορά του Ρωσικού Κράτους, καθώς στις 25 και 26 Ιανουαρίου, στα πλαίσια της έκθεσης, θα διεξαχθεί το 3ο Συμπόσιο Ελληνορωσικών Εξαγωγών με θέμα «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά».

 

Παράλληλα, χάρη στη συνεργασία της με τον πιο σημαντικό ελληνικό εξαγωγικό φορέα, τον ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ, στη διάρκεια της έκθεσης θα παραβρίσκεται μια επίλεκτη διεθνής αποστολή,   προσφέροντας την πιο άμεση και επικερδή ευκαιρία για την προώθηση προϊόντων στο εξωτερικό.

 

Τα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα τελέσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης. Θα παρευρίσκονται επίσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κος Αθανάσιος Γιακαλής, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κα Θεανώ Βρέντζου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Πάνος Λειβαδάς.

Διαφήμιση