Αρχική Ειδήσεις Διαδικτυακή ψηφοφορία- η Ελλάδα για το βραβείο του καλύτερου προορισμού

Διαδικτυακή ψηφοφορία- η Ελλάδα για το βραβείο του καλύτερου προορισμού

0
Διαφήμιση

Αρκεί ένα κλικ έως τα μεσάνυχτα της 23ης Φεβρουαρίου για να αναδειχθεί η Ελλάδα και οι πόλεις της στις κορυφαίες θέσεις των “social” προορισμών. Η διαδικτυακή ψηφοφορία έχει ξεκινήσει και το βραβείο θα πάει στον καλύτερο προορισμό σύμφωνα με την παρουσία τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

 Την διαδικτυακή «κάλπη» έστησε η ταξιδιωτική ιστοσελίδα minube.net, ενώ ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Μπαίνοντας στην σελίδα του διαγωνισμού, καλείστε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας χώρα και την αγαπημένη σας πόλη κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Vote (ψήφισε) Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα, εκτός από την ψήφο σας, να διαγωνιστείτε στέλνοντας τις καλύτερες φωτογραφίες από τον αγαπημένο σας προορισμό.

Η παρουσία της Ελλάδας στα social media υποστηρίζεται από τα social όλων μας, καθώς μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε.

ΕΟΤ

Η Ελλάδα εξελίσσεται δυναμικά και στον τομέα των socialmedia μέσα και από την προσπάθεια που γίνεται επισήμως από τον ΕΟΤ και το VisitGreece. Σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία, το VisitGreece κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει 1,1 εκατ. followers στο Google + και να γίνει παγκόσμιο casestudy για τη Google.

Η ισχυρή διαδικτυακή κοινότητα αποτυπώνεται από τα Likes στο Facebook που αγγίζουν τις 103.000, αλλά και από τους περισσότερους από 30.000 followers στο Twitter, τα περισσότερα από 4 εκατ. views στο Youtube και τους πάνω από 3.000 followers στο Pinterest, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γυναίκες.

Η κατάκτηση αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα που διαχειρίζεται τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του VisitGreece απαρτίζεται μόλις από τέσσερα άτομα.

Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση παγκοσμίως και ένα κλικ από τον καθένα μας είναι αρκετό για να φτάσει στην κορυφή.

 

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

Διαφήμιση