Αρχική Ειδήσεις Στρατηγική συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής με την Marketing Greece

Στρατηγική συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής με την Marketing Greece

0
Διαφήμιση

Σύμφωνο «καλής συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης», κοινής στρατηγικής και δράσεων για την προβολή και ανάδειξη του προορισμού «Αθήνα» στη διεθνή Κοινή Γνώμη και στις βασικές τουριστικές αγορές, υπέγραψαν η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού και η Marketing Greece.

Το «Σύμφωνο» υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου της ΕΞΑΑΑ κ. Αλέξανδρου Βασιλικού και του Γενικού Διευθυντή της Marketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλη στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΞΕΕ, προκειμένου να επισφραγισθεί και επίσημα η στενή συνεργασία των δύο φορέων, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2013 με άριστα αποτελέσματα:

Το πλέον σημαντικό είναι πως η έως τώρα συνεργασία μεταξύ ΕΞΑΑΑ και Marketing Greece αξιοποίησε και συνέδεσε στις κοινές δράσεις και το ευρύτερο «Δίκτυο πολύτιμων Συνεργατών» της ΕΞΑΑΑ, το οποίο συμπεριλαμβάνει συνέργειες της Ένωσης Ξενοδόχων με φορείς, οργανισμούς, ιδρύματα, χώρους πολιτισμού, ενώσεις επαγγελματιών, τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις, φεστιβάλ-θεσμούς, ανεξάρτητους καλλιτέχνες, αλλά και ιδιώτες εθελοντές – από τον Μάϊο του 2012.

Σε λίγες μέρες, μέσω του discovergreece.com ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει όλο το φάσμα του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας, όπως το “Athens Urban Resort”, μέσα από νέες εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες.

Εν κατακλείδι η ΕΞΑΑΑ και η Marketing Greece, μέσω του Συμφώνου δεσμεύτηκαν και τυπικά να παρουσιάζουν μια μελετημένη στα σημεία της και ολοκληρωμένη εικόνα για τον προορισμό, αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητές του μέσα από «φρέσκιες» και πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις διαδρομών ή δραστηριοτήτων στην Αθήνα και στα νησιά του Αργοσαρωνικού, εμπλουτισμένες με τα σημαντικά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και τις σημαντικές αθλητικές και λοιπές εκδηλώσεις σε όλη την Αττική.

Διαφήμιση