Αρχική Ειδήσεις Τις «πύλες» του ανοίγει το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

Τις «πύλες» του ανοίγει το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

0
Διαφήμιση

Ξεκινάει από σήμερα το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας το οποίο διεξάγεται στις 5 – 8 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα “ΘΕΑΤΡΟΝ” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, όπου και θα παρουσιαστούν τα νεότερα προϊόντα , οι καινοτομίες και οι νεότεροι δρόμοι εξέλιξης της φυσικής διατροφής.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχει και η Astra Medical Hellas Superfoods η κορυφαία ελληνική εταιρεία με τα φυτικά συμπληρώματα διατροφής, ενώ κατά τη διάρκεια του τετραήμερου συνεδρίου, στελέχη της Astra Medical Hellas, θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για τα καινοτόμα προϊόντα AERO VITAMINS, τα πρώτα συμπληρώματα διατροφής εκατομμυρίων Μικρο-σταγονιδίων σε μορφή spray για απορρόφηση από το στόμα, στον ειδικό εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου.

Η σειρά απαρτίζεται απ’ τα παρακάτω προϊόντα:

Ø AEROKIDS™, το πρώτο παιδικό συμπλήρωμα βιταμινών σε spray.

Ø AERO POLIVIT™, περιλαμβάνει περισσότερες από 12 διαφορετικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε μορφή spray.

Ø AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ™, για άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού και δράση ενάντια στο κρυολόγημα, στην γρίπη και τις άλλες ιώσεις.

Παράλληλα το Σάββατο 7/12 στις 11:00 θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Κρέας; Όχι, ευχαριστώ!» του διατολόγου-διατροφολόγου κυρίου Κωνσταντίνου Κούτσικα από το περίπτερο της Astra Medical Hellas Superfoods στο Συνέδριο.

Διαφήμιση