Αρχική Ειδήσεις Συνεργασία Goldair Ηandling & Olympic Air

Συνεργασία Goldair Ηandling & Olympic Air

0
Διαφήμιση

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 η Goldair Handling ξεκίνησε την συνεργασία της με την Olympic Air στα παρακάτω 11 αεροδρόμια της χώρας: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ζάκυνθος, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κάρπαθος, Πάρος, Ρόδος, Σκιάθος, Σάμος, Χίος ενώ συνεχίζεται η συνεργασία στην Σόφια.

Με την προσθήκη της Olympic Air στο πελατολόγιο της, η Goldair Handling προχώρησε σε πρόσληψη 270 εργαζομένων σε Αθήνα και περιφέρεια, γεγονός σημαντικό για την εποχή που διανύουμε, όπου η ανεργία των νέων και γυναικών αγγίζει υψηλά ποσοστά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Handling, κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ δήλωσε: “Η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική για την εταιρεία μας, αφενός μεν, λόγω της ιστορικής σημασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφετέρου δε, του γεγονότος ότι η Goldair Handling συνεχίζει να συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης. Έτσι νοιώθουμε κοινωνικά χρήσιμοι και αρωγοί στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας μας “.

Η Goldair Handling, κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στην χώρα μας , 2 στην Κύπρο και 2 στην Βουλγαρία , ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 620 εργαζόμενους στο εξωτερικό.

Διαφήμιση