Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Μεγάλη διάκριση για τα σαλιγκάρια της εταιρεία «Escargot de Crete»

Μεγάλη διάκριση για τα σαλιγκάρια της εταιρεία «Escargot de Crete»

0
Διαφήμιση

Στους 7 βραβευθέντες, στο διαγωνισμό Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος που πραγματοποίησε ο όμιλος Μαρινόπουλος, συγκαταλέγεται η εταιρεία “EscargotdeCrete” με τα καινοτόμα προϊόντα της στον τομέα της παραγωγής Σαλιγκαριών. Κριτήρια της επιλογής των νικητών ήταν η μοναδικότητα των προϊόντων, η διατροφική τους αξία, το κατά πόσο αντιπροσωπευτικά της περιοχής προέλευσης τους είναι αυτά, η ποιότητά τους καθώς και η καινοτομία τους.

Ειδικότερα, η εταιρεία παράγει

  1. Σαλιγκάρια εκτροφής μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης
  2. Σαλιγκάρια εκτροφής με ξύδι και δενδρολίβανο μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης
  3. Σαλιγκάρια εκτροφής με σκόρδο και μαϊντανό μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης
  4. Σαλιγκάρια εκτροφής με θυμάρι και λεμόνι μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης

Η εταιρεία “EscargotdeCrete” είναι η πρώτη εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης σαλιγκαριών που τόλμησε να παράξει και να εμπορευτεί προϊόντα σαλιγκαριών σε μορφή έτοιμων γευμάτων, χωρίς τη χρήση συντηρητικών με χαρακτηριστικές ελληνικές συνταγές, αλλάζοντας το τοπίο των ελληνικών εξαγωγών προϊόντων σαλιγκαριών της Ελλάδας και ταυτόχρονα ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην ελληνική γαστρονομία.

Παράλληλα είναι η εταιρεία η οποία δίνει την ευκαιρία σε ολοένα και περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά να εντάξουν στις διατροφικές τους συνήθειες ένα πολύτιμο συστατικό της κρητικής διατροφής όπως είναι το σαλιγκάρι και μάλιστα με τον ευκολότερο τρόπο που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας “EscargotdeCrete”, Δρ. Χαράλαμπος Κιαγιάς συγχαίρει τους υπόλοιπους νικητές του διαγωνισμού καθώς και όλους εκείνους τους συμμετέχοντες σε αυτόν για το όραμά τους να δημιουργήσουν και να τολμήσουν να παράξουν νέες ιδέες μέσα από καινοτόμα ελληνικά προϊόντα.

Επιπρόσθετα συγχαίρει την εταιρεία “Μαρινόπουλος” για την άριστη διοργάνωση του διαγωνισμού αλλά και την ευχαριστεί για τη μεγάλη τιμή που έκανε στην εταιρεία “EscargotdeCrete” να την επιλέξει ανάμεσα στους νικητές του διαγωνισμού.

Διαφήμιση