Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Η Super League προσφέρει ένα αλλιώτικο παιχνίδι για τα παιδιά

Η Super League προσφέρει ένα αλλιώτικο παιχνίδι για τα παιδιά

0
Διαφήμιση

«Ένα παιχνίδι για τα παιδιά» είναι η πρωτοβουλία της Super League,σε συνεργασία με τις 18 ΠΑΕ-Μέλη της, για τη διανομή παιχνιδιών σε όλα τα γήπεδα των πόλεων της Ελλάδας που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας. Κατά την 17η (21-23/12) και 18η (4-6/1) αγωνιστικές ημέρες του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ θα δοθούν παιχνίδια σε όλους τους μικρούς φιλάθλους που θα βρεθούν στα γήπεδα, είτε στις οικογενειακές κερκίδες, ή σε θύρες που θα ανακοινωθούν από τις ομάδες.

Στόχος της ενέργειας αυτής δεν είναι μόνο να δοθούν τα παιχνίδια στα παιδιά, αλλά παράλληλα να μεταδοθεί και ένα μήνυμα χαράς και αλληλεγγύης στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας.

Ο Πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Στη δύσκολη αυτή περίοδο θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο με τις κατάλληλες ενέργειες, τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και τον απαραίτητο σχεδιασμό, είναι σε θέση να επιστρέψει στην κοινωνία με θετικό τρόπο δείχνοντας τις δικές του υπαρκτές ευαισθησίες και βοηθώντας όπως και όπου μπορεί.

Στην κατεύθυνση αυτή, με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, παρουσιάζουμε ως Super League, και οι 18 ομάδες μαζί, μια ακόμα πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, την οποία ονομάσαμε “Ένα παιχνίδι για τα παιδιά”. Η ενέργεια αυτή έχει ως επίκεντρο τα παιδιά και πιστεύω ότι τα Χριστούγεννα είναι ο καταλληλότερος χρόνος για να υλοποιηθεί, επειδή είναι μια κατεξοχήν γιορτή που απευθύνεται στους μικρούς φιλάθλους”.

Ο Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της “Α.Ε.Γ.Α. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ” κ. Νίκος Χαλκιόπουλος δήλωσε: “Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα την ενέργεια της Super League «Ένα παιχνίδι για τα παιδιά» που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στο παιδί”. “….. Την περίοδο αυτή, η κοινωνία και τα παιδιά έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ από συλλογικές δράσεις που φέρουν το μήνυμα της συμμετοχής και της κοινωνικής ευθύνης”, κατέληξε

Τέλος να σημειωθεί ότι χορηγοί είναι: ΟΠΑΠ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ , DOLE, ECON και GS TRAVEL, ενώ χορηγοί επικοινωνίας οι: NOVA και Δημόσια Τηλεόραση

(Υ.Σ: Στο Πάνελ συνέντευξης Τύπου οι κ.κ: Νίκος Χαλκιόπουλος ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη – Γιάννης Μώραλης Πρόεδρος Super League και Κατερίνα Κασκανιώτη Νova Sport )

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here