Αρχική Ειδήσεις Φτιάξτε μαζί με άλλους τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη πλεκτή κάλτσα !

Φτιάξτε μαζί με άλλους τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη πλεκτή κάλτσα !

0
Διαφήμιση

Μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία και με στόχο την διάκριση στο Βιβλίο Guinness αναλαμβάνουν φορείς στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο όλοι οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη Μεγαλύτερη και πιο ζεστή Χριστουγεννιάτικη Κάλτσα που έπλεξαν οι ίδιοι με μοναδική επιθυμία να ζεστάνουν τις καρδιές όλων όσων έχουν ανάγκη γεμίζοντάς την με τρόφιμα, ρούχα, δώρα και πολλές ζεστές ευχές.

Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και στo ίδρυμα “Ευαγγελιστής Μάρκος” που φιλοξενεί ανύπανδρες μητέρες με τα παιδάκια τους. Η ιδέα ξεκίνησε από τη δραστήρια παρέα των μελών της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης και του Συλλόγου ASTERI, Awareness 4 Sports Training Environment Research & Internet και την υποδέχθηκε και τη φιλοξενεί το Αναψυκτήριο “Το Φράγμα” στη Θέρμη.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το Αναψυκτήριο “Το Φράγμα” στη Θέρμη για να δουν τη Μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Πλεκτή Κάλτσα, από τις 20 Δεκεμβρίου, να φωτογραφηθούν δίπλα της, να λάβουν μέρος σε πρωτότυπους διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά όμορφα δώρα. 

Τα παιδιά θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να γράψουν ή να ζωγραφίσουν την ευχή ή την επιθυμία τους και να την κρεμάσουν στα δένδρα στο “ΔΑΣΟΣ των ΕΥΧΩΝ” που βρίσκεται δίπλα στο Αναψυκτήριο.

Οι ευχές θα στολίζουν τα δένδρα στο Δάσος που βρίσκεται στο Αναψυκτήριο “το ΦΡΑΓΜΑ” της Θέρμης ενώ τα ζαβολιάρικα ξωτικά του Αι Βασίλη θα διαλέξουν 3 ευχές, την 31η Δεκεμβρίου, και θα τις πραγματοποιήσουν.

Διαφήμιση