Αρχική Ειδήσεις Φλώρινα: πρόταση του δημάρχου για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα

Φλώρινα: πρόταση του δημάρχου για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα

0
Διαφήμιση

Τη χρήση του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης για την παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος και την εφαρμογή του μέτρου που θα ισχύσει για την περιοχή της Αθήνας, σε περίπτωση υπέρβασης των ρύπων, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό ΠΕΚΑ, ο δήμαρχος Φλώρινας.

 Στην επιστολή του, ο δήμαρχος επισημαίνει ότι, το 2013 οι υπερβάσεις (ρύπων) είναι «μόνο για 46 ημέρες, αλλά να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μελίτη ήταν για τρεις μήνες κλειστό».

Ο ίδιος αναφέρει ότι, «το ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο δήμο από τον Τοπικό Πόρο, καθώς και το τέλος εξόρυξης λιγνίτη, το οποίο πρέπει επιτέλους να μας δοθεί, είμαστε διατεθειμένοι να μην το διεκδικήσουμε αρκεί να διατεθεί, ώστε οι κάτοικοι του δήμου μας, να έχουν δωρεάν ρεύμα».

Σε περίπτωση που η πρόταση του δήμου είναι αδύνατο να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ο δήμαρχος ζητά τη μέριμνα του υπουργείου, ούτως ώστε «για κάθε μέρα υπέρβασης των ρύπων να έχουμε (οι δημότες) δύο ημέρες δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟ νησιωτικός παράδεισος και οι σωροί από σκουπίδια- ρεπορταζ του BBC για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Επόμενο άρθροΜια νέα πρόταση στο χώρο του online τουρισμού του IQbility

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ