Αρχική Ειδήσεις Μια νέα πρόταση στο χώρο του online τουρισμού του IQbility

Μια νέα πρόταση στο χώρο του online τουρισμού του IQbility

0
Διαφήμιση

Είναι το website captainwise.com που μπορεί να επισκεφτεί ο χρήστης από τη στιγμή που γεννιέται η επιθυμία του να ταξιδέψει, χωρίς καν να γνωρίζει ακόμα τον προορισμό. Ο χρήστης πρέπει απλά να πληκτρολογήσει το χρηματικό ποσό που διαθέτει και τις ημερομηνίες που θέλει να ταξιδέψει.

Tο captainwise.com επεξεργάζεται, ταυτόχρονα, εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων, σε διαφορετικούς προορισμούς στην Ευρώπη και πολύ σύντομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται στην οθόνη δεκάδες προτάσεις, οι οποίες βασίζονται στο κριτήριο της καλύτερης ποιότητας σε σχέση με το κόστος που έχει οριστεί. Αφού ο χρήστης επιλέξει τον προορισμό που τον ενδιαφέρει, του δίνεται η δυνατότητα παραμετροποίησης του πακέτου του επιλέγοντας ανάμεσα σε εναλλακτικές τόσο σε ξενοδοχεία όσο και σε αεροπορικά εισιτήρια, οι οποίες αθροίζουν πάντα στο αρχικό του budget.

Στο τελευταίο στάδιο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την κράτηση τού μέσω των δύο μεγάλων και αξιόπιστων συνεργατών του captainwise.com, που είναι το booking.com για τα ξενοδοχεία και το travelplanet24.com για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Ιδρυτές του captainwise.com είναι οι Χρήστος Χατζηαποστολάκης, Δημήτρης Σχίζας και Ανδρέας Καρούτζος. Στο captainwise.com επωφελείται πλήρως από το πακέτο υποδομών, υπηρεσιών και συμβουλών του IQbility ενώ παράλληλα στην εταιρία έχει επενδύσει το PJTechcatalystfundto ποσό των 60.000 Ευρώ.

Στο IQbility είμαστε πολύ χαρούμενοι που καθημερινά δουλεύουμε με ομάδες νέων ανθρώπων σαν του captainwise.com, οι οποίες αποδεικνύουν στην πράξη ότι μπορούν να μετατρέψουν καινοτόμες ιδέες σε πραγματικά προϊόντα ικανά να απευθυνθούν σε διεθνείς αγορές. Επισκεφτείτε τώρα το captainwise.com και αναζητήστε τον επόμενο ταξιδιωτικό σας προορισμό!

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here