Αρχική Ειδήσεις Το ALCATEL One Touch Fire, το 1o Smartphone στην Ελλάδα με...

Το ALCATEL One Touch Fire, το 1o Smartphone στην Ελλάδα με λειτουργικό Firefox OS, αποκλειστικά από την COSMOTE

0
Διαφήμιση

Την δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή το νέο ALCATEL One Touch Fire, το πρώτο Smartphone με λειτουργικό Firefox OS στην ελληνική αγορά, παρέχει αποκλειστικά η COSMOTE.

 

Το Alcatel One Touch Fire με το νέο λειτουργικό σύστημα Firefox OS της Mozilla, που βασίζεται στο διάσημο browser, προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη ευκολότερα από κάθε άλλο τηλέφωνο. Παρέχει πρόσβαση σε εφαρμογές, χάρτες, πολυμέσα, κοινωνικά δίκτυα, μουσική και παιχνίδια, ενώ κάνει εξαιρετικά εύκολη τη σύνδεση λογαριασμών e-mail και την εισαγωγή επαφών από το Facebook στο τηλέφωνο. Εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3.5’’ και μοναδική απόδοση χρωμάτων, το Alcatel One Touch Fire διαθέτει, επίσης, ισχυρό επεξεργαστή 1GHz Qualcomm Snapdragon και κάμερα 3.2MP.  

Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν το ALCATEL One Touch Fire σε λευκό και πορτοκαλί χρώμα, στην τιμή των €99,90 ή δωρεάν με σύνδεση σε προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε όλα τα καταστήματα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους.

Η COSMOTE συνεχίζει να καινοτομεί, παρέχοντας στους πελάτες της πρώτη το νέο, φιλικό στη χρήση λειτουργικό σύστημα Firefox, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας τους.

Διαφήμιση