Αρχική Ειδήσεις Έκλεισε 80 χρόνια το δρομολόγιο Αθήνα-Λονδίνο με τη British Airways

Έκλεισε 80 χρόνια το δρομολόγιο Αθήνα-Λονδίνο με τη British Airways

0
Διαφήμιση

Τα 80 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος η British Airways, η αεροπορική εταιρεία που στην διάρκεια αυτών των δεκαετιών συνέδεσε το όνομά της με την πτήση Αθήνα – Λονδίνο, ενώ από το 2005 συνδέει και τη Θεσσαλονίκη με τη βρετανική πρωτεύουσα.

 Η εταιρεία γιόρτασε την επέτειο με μια ειδική εκδήλωση στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη στη Αθήνα. Την εκδήλωση χαιρέτισε στα ελληνικά ο Βρετανός πρέσβης, κ. Τζον Κίτμερ, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του τουρισμού για την Ελλάδα και για την ανάκαμψη της χώρας μέσα από την τόνωσή του, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήραν η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways και ο κ. Gavin Halliday, Area General Manager, Europe and Africa, ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια της British Airways για την τοπική αγορά, με την προσθήκη δύο νέων δρομολογίων για το καλοκαίρι 2014, σε Μύκονο και Σαντορίνη, για τη σημασία των 80 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας στην Ελλάδα και τις τελευταίες εξελίξεις στην εταιρεία, όσον αφορά στη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και της εξυπηρέτησης.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways, δήλωσε σχετικά ότι “είμαστε ευτυχείς που γιορτάζουμε μια τόσο σημαντική επέτειο. Θέλω να ευχαριστήσω το ελληνικό επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, ειδικότερα αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές που διανύουμε, ταυτίζοντας ουσιαστικά την British Airways με τη μετάβαση στο Λονδίνο και εν συνεχεία με όλο τον κόσμο, στο διευρυμένο δίκτυο διεθνών προορισμών της εταιρείας. Από την πλευρά μας, είναι δεδομένη η δέσμευση ότι θα εργαζόμαστε πάντοτε για την ενδυνάμωση αυτής της σχέσης, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας”.

Η δέσμευση της British Airways στους επιβάτες ανανεώθηκε πρόσφατα με την εταιρική καμπάνια, “To Fly. Τo Serve”, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα επενδύσεων ύψους 5 δις λιρών, που ξεκίνησε το 2011 και θα ολοκληρωθεί το 2016. Με αυτή την επένδυση οι επιβάτες έχουν ήδη ξεκινήσει να απολαμβάνουν τα οφέλη του προγράμματος, μέσα από νέα αεροσκάφη και ανανεωμένες καμπίνες, σημαντικές βελτιώσεις στο αεροδρόμιο του Gatwick και καλύτερα lounges σε όλο το δίκτυο της εταιρείας. 

Σήμερα, η British Airways εξυπηρετεί τη διαδρομή Αθήνα-Λονδίνο με τρεις πτήσεις καθημερινά από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προς το Terminal 5 του Heathrow, με εισιτήρια που ξεκινούν από 75 ευρώ στη διαδρομή Αθήνα-Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επίναυλου καυσίμων. Παράλληλα, η British Airways συνδέει 5 φορές την εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη με τη βρετανική πρωτεύουσα κατά την θερινή περίοδο.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here