Αρχική Τεχνολογία iPhone 5S & 5C‏ στα καταστηματα WIND

iPhone 5S & 5C‏ στα καταστηματα WIND

0
Διαφήμιση

Από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα πωλούνται στη χώρα μας από τα καταστήματα WIND και το δίκτυο των Public τα δύο νέα μοντέλα iPhone 5S και 5C της Apple, εμπλουτίζοντας την ευρεία γκάμα high-end Smartphones που διαθέτει εμπορικά η WIND.

Το νέο iPhone 5s φιλοδοξεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης smartphone καθώς συνδυάζει νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά με ένα σχεδιασμό εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ. Διαθέτει πολύ γρήγορο επεξεργαστή στα 64bit, ολοκαίνουρια κάμερα 8 megapixel με True Tone φλας καθώς και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για να ξεκλειδώνει με ασφάλεια μέσω της νέας καινοτομικής τεχνολογίας Touch ID™. Το iPhone 5c διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι χρήστες όπως η οθόνη Retina® 4 ιντσών, γρήγορες επιδόσεις και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία. Και οι δύο συσκευές έρχονται με το λειτουργικό iOS 7, την πιο σημαντική αναβάθμιση του iOS από το λανσάρισμα του αρχικού iPhone. Ξεχωρίζουν επίσης και για τα χρώματα τους, ιδιαίτερα το πιο οικονομικό μοντέλο, το iPhone 5c που διατίθεται για πρώτη φορά σε μπλε, πράσινο, ροζ, κίτρινο και λευκό. Η ακριβότερη έκδοση, το iPhone 5s διατίθεται σε 3 χρώματα αντίστοιχα, χρυσό, ασημί και γραφίτη.

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών αναμένεται να είναι μεγάλο καθώς η πλειονότητα των χρηστών επιλέγει πλέον έξυπνες συσκευές για την επικοινωνία της. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ως τα τέλη Αυγούστου το 54% των συσκευών που πουληθήκαν στην Ελλάδα ήταν Smartphones αγγίζοντας σχεδόν το 1.000.000 τεμάχια. Η έλευση των νέων μοντέλων  iPhone εκτιμάται ότι θα ενισχύσει το μερίδιο του λειτουργικού συστήματος iOS της Apple που προσεγγίζει σήμερα το 8% στην ελληνική αγορά και θα δώσει περαιτέρω ώθηση στη χρήση του Mobile Internet, η οποία εμφανίζει σταθερά ανοδική τάση.  Σημειώνουμε ότι η μέση χρήση Mobile Internet ανά πελάτη WIND ξεπερνά πλέον τα 380 ΜΒ το μήνα, έχοντας διπλασιαστεί μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Η εντυπωσιακή αυτή αύξηση της χρήσης οφείλεται τόσο στις υψηλές επιδόσεις ταχύτητας του νέου εκσυγχρονισμένου δικτύου της WIND όσο και στην εμπορική πολιτική της εταιρείας που καθιστά οικονομική τη χρήση του Mobile Internet για κάθε καταναλωτή.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα iPhone και τη διάθεσή τους στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε εδώ

Διαφήμιση