Αρχική Ειδήσεις Φθινοπωρινές πινελιές

Φθινοπωρινές πινελιές

0
leaf-bowls1
Διαφήμιση

Aρκετά µε το καλοκαιρινό σκηνικό µέσα στο σπίτι, ήρθε η ώρα να το πάρετε απόφαση πως µπήκε το φθινόπωρο και µαζί µε αυτό τα ζεστά και ειδυλλιακά χρώµατα σε τόνους πράσινου, καφέ, κίτρινου, πορτοκαλί, σκούρο κόκκινο, που συνθέτουν τη φθινοπωρινή παλέτα. Δεν υπάρχει λόγος µελαγχολίας ή πανικού, γιατί απλούστατα οι ιδέες και οι προτάσεις για την ανανέωση του σπιτιού σας είναι ανέξοδες. Δεν στοιχίζουν σε χρήµα παρά µόνο σε φθινοπωρινή φαντασία και µεράκι!

Της Βίκυς Ανδρή

Εκµεταλλευτείτε τα φθινοπωρινά φύλλα που υπάρχουν σε αφθονία για να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο µπολ µε τα υλικά της φύσης.

Μαζέψτε όσα περισσότερα φύλλα µπορείτε. Φουσκώστε ένα µπαλόνι. Απλώστε µια εφηµερίδα και πάρτε ένα-ένα τα φύλλα και περάστε τα κόλλα µε ένα πινέλο. Στη συνέχεια στρώστε τα επάνω στην επιφάνεια του µπαλονιού και µε τη βοήθεια ενός πινέλου στρώστε το καλά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία έως ότου γεµίσει το µπαλόνι µέχρι το σηµείο που θέλετε το µπολ σας. Βάλτε περισσότερα φύλλα εκεί που είναι η βάση του µπολ. Αφήστε το να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια σπάστε το µπαλόνι! Ιδού το φθινοπωρινό σας  δηµιούργηµα!

 leaf-bowls2 leaf-bowls3 leaf-bowls4

Φθινοπωρινά αρώµατα!

Ντύστε απλά λευκά κεριά µε ξυλάκια κανέλας! Για µεγαλύτερη αντοχή κολλήστε τα ξυλάκια κανέλας πάνω στο κερί µε κόλλα ή πιστόλι σιλικόνης και έπειτα δέστε τα µε φυσικό σπάγκο, για διακόσµηση! Οταν ανάψετε το κερί αφήστε τις µυρωδιές να σας ταξιδέψουν!

cinnamon candles2 cinnamon candles1

Ντύστε µε φύλλα φθινοπωρινά, µε τη µέθοδο του decoupage, τα βάζα από µαρµελάδα και βάλτε µέσα τα ρεσό σας. Αλείψτε µια γενναία δόση µε κόλλα για decoupage το βάζο εξωτερικά και κολλήστε τα φύλλα περιµετρικά του βάζου. Μην το µπουκώσετε γιατί δεν θα φαίνεται το φως από το κερί. Αφήστε τα να στεγνώσουν καλά και χρησιµοποιήστε το!

Ετοιµαστείτε για ροµαντικές φθινοπωρινές βραδιές υπό το φως των κεριών! Με απλές κινήσεις υποδεχθείτε το φθινόπωρο. Φτιάξτε µόνοι σας κεριά σε ζεστά χρώµατα, µε διάκοσµο από την παλέτα της φύσης.

thanksgiving Lentil-Candles beauty lg 1

 

Πηγή: TV24

Διαφήμιση