Αρχική Ειδήσεις Στο «σφυρί» τέσσερα ακίνητα ιαματικών πηγών

Στο «σφυρί» τέσσερα ακίνητα ιαματικών πηγών

0
Διαφήμιση

Την έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την αξιοποίηση τεσσάρων ακινήτων ιαματικών πηγών που βρίσκονται στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, ανακοίνωσε ο ΤΑΙΠΕΔ, με στόχο, όπως επισημαίνει την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσα από την αξιοποίηση αναμένεται να υλοποιηθούν επενδύσεις σε υποδομές και υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής, καθώς και στη δημιουργία σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας.

Τα ακίνητα προς αξιοποίηση είναι τα εξής:

1)Το Ακίνητο Ιαματικών Πηγών Υπάτης το οποίο βρίσκεται εντός της πόλης των Λουτρών Υπάτης.

2)Το Ακίνητο Ιαματικών Πηγών Θερμοπυλών, το οποίο είναι όμορο της ιστορικής πόλης των Θερμοπυλών. Η ιαματική πηγή με τα πέντε κτίρια βρίσκονται στο μεγαλύτερο τμήμα του ακινήτου.

3)Το Ακίνητο Ιαματικών Πηγών Κονιαβίτη Καμένων Βούρλων, το οποίο είναι όμορο της πόλης των Καμένων Βούρλων στη δυτική της πλευρά και αναπτύσσεται από τη θάλασσα μέχρι τους πρόποδες του όρους Κνημίς. Αποτελείται από τρία τμήματα, εκ των οποίων το μεγαλύτερο (με το camping) έχει παραθαλάσσιο μέτωπο μήκους περίπου 800 μ.

4)Το Ακίνητο Ιαματικών Πηγών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων, το οποίο αναπτύσσεται εντός της πόλης των Καμένων Βούρλων από τη θάλασσα μέχρι και τις πλαγιές του όρους Κνημίς. Αποτελείται από πέντε τμήματα σε ένα εκ των οποίων περιλαμβάνονται πέντε κτίρια.

Η διαγωνιστική διαδικασία προβλέπεται να διεξαχθεί σε δύο φάσεις:

– Α’ Φάση: Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές

– Β’ Φάση: Κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τους προεπιλεγέντες υποψηφίους.

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο είναι η ALPHA BANK.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜείωση τιμών από τη Gazprom ζητά η ΔΕΠΑ- ανοιχτό το ενδεχόμενο διαιτησίας
Επόμενο άρθροΤα smoothies και οι χυμοί φρούτων βλάπτουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ