Αρχική Ειδήσεις Cretan Thematic Park – Γνωρίζοντας τους Μινωίτες

Cretan Thematic Park – Γνωρίζοντας τους Μινωίτες

0
Διαφήμιση

Αποτελεί μία ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν το Μινωικό πολιτισμό, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και της μινωικής γαστρονομίας από προϊόντα της Κρήτης. Ο λόγος για το «CretanThematic Park», ένα καινοτόμο θεματικό πάρκο αναβίωσης του Μινωικού πολιτισμού, όπου εκτός των άλλων οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και δύο χοροθεατρικά δρώμενα.

 

Στην είσοδο νέες γυναίκες, ντυμένες με μινωική φορεσιά, υποδέχονται τους επισκέπτες και τους οδηγούν στις θέσεις τους μέσα στην αίθουσα, που φωτίζεται με το μινωικό λυχνάρι δημιουργώντας την ονειρική μινωική ατμόσφαιρα. Ο χώρος αρωματίζεται με θυμίαμα από μυρωδικά και βότανα της Κρήτης.

Γυναίκες και άνδρες αναπαριστούν τη «Μινωική Γιορτή του Τρύγου» υπό τους ήχους κιθάρας, αυλού, σείστρου και τυμπάνου.

Ακολουθεί η προβολή της 3D ταινίας «Κνωσός – Ένα ταξίδι στο χρόνο» που παρουσιάζει την οικοδομική ιστορία του ανακτόρου της Κνωσού από το 7000 π.Χ. μέχρι και το 1100 π.Χ.

Το προσωπικό, ντυμένο με μινωική ενδυμασία, σερβίρει συνταγές μινωικών συνδυασμένων φαγητών καθώς οι επισκέπτες παρακολουθούν μια ταινία με εικόνες από τη ζωή των Μινωιτών.

Μετά το γεύμα προσφέρεται στους επισκέπτες φρούτο, γλυκό και τσικουδιά ενώ η παράσταση κορυφώνεται με ένα χορόδραμα εμπνευσμένο από τον πιο γνωστό μύθο, «Μινώταυρος και Θησέας».

Πρόγραμμα Παραστάσεων:

Κάθε Τρίτη 19.30 – 21.30 & κάθε Τετάρτη 12.45 – 14.30

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site: www.cretanthematicpark.com

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here