Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Tips στον ήλιο!

Tips στον ήλιο!

0
Διαφήμιση

Μπήκαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και οι παραλίες έχουν γεμίσει. Αν βρίσκεστε σε κάποιο νησί και είστε ένα βήμα από τη θάλασσα, αν βρίσκεστε στην πόλη και επισκέπτεστε κάποια κοντινή παραλία για να απολαύσετε τον ήλιο, κάντε το με ασφάλεια! Φοράτε πάντα αντηλιακό, καπέλο και φροντίστε να αποφεύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο τις ώρες του μεσημεριού. Παρ’ όλα αυτά, κακά τα ψέματα. Όλοι μας θα αποκτήσουμε κάποιο ελαφρύ έγκαυμα και σήμερα σας προτείνουμε μικρά tips για να το αντιμετωπίσετε.

 – Κόψτε φέτες από αγγούρι και εφαρμόστε τις στο έγκαυμα. Μια άλλη λύση θα ήταν τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Βάλτε τα για λίγη ώρα στο ψυγείο και απλώστε τα στην περιοχή του εγκαύματος. Θα ανακουφιστείτε!

– Ανακατέψτε έλαιο λεβάντας με λίγο νερό σε ένα μικρό μπουκάλι σπρέι. Διατηρήστε το στο ψυγείο και ψεκάζετε το πρόσωπό σας μέσα στη μέρα.

– Η αλόη βέρα φημίζεται για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Γεμίστε μία παγοθήκη με αλόη βέρα, αφήστε την να παγώσει και τρίψτε τα παγάκια στην ερεθισμένη περιοχή.

– Γεμίστε τη μπανιέρα με λίγο νερό, προσθέστε μαγειρική σόδα και χαλαρώστε μέσα για 15’. Όταν τελειώσετε, μη σκουπίσετε το δέρμα σας με πετσέτα. Αφήστε το να στεγνώσει φυσικά.

– Και μη ξεχνάτε! Νερό, δροσερά ντους και κρέμα για μετά τον ήλιο. Το δέρμα σας χρειάζεται ενυδάτωση!

Διαφήμιση