Αρχική Ειδήσεις Την τελειότητα της παραχάραξης χρυσού των Αρχαίων Τεχνολογιών αναζητούν οι Αμερικανοί!

Την τελειότητα της παραχάραξης χρυσού των Αρχαίων Τεχνολογιών αναζητούν οι Αμερικανοί!

0
Διαφήμιση

Επιμένουν οι Αμερικανοί ερευνητές να ξαναακαλύπτουν την Αμερική, καθώς τα ερευνητικά τους προγράμματα έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα επιβεβαίωσης της νεότευκτης μυθολογίας τους.

Από όταν, με τον Πόλεμο των Άστρων απέκτησαν μυθολογία χάρη στις συγκριτικές μελέτες του Κάμπελ και στην σκηνοθετική ικανότητα του Λούκας, άρχισαν και την επιστημονική απόδειξη ότι …a long time ago, ήταν ένας Πολιτισμός που …οι καλλιτέχνες και οι τεχνίτες του, είχαν αναπτύξει μια τεχνολογία επίστρωσης απαράμιλλης λεπτότητας και ακρίβειας, ακόμα και με τα σημερινά πρότυπα παραγωγής DVD, ηλιακών κυττάρων, ηλεκτρονικών συσκευών και λοιπών τεχνολογικών προϊόντων.

Την κατανόηση αυτών των σύνθετων τεχνικών επένδυσης μετάλλων από τις αρχαίες εποχές που μας έρχονται από το μέλλον -και πάντως 2.000 χρόνια πριν- περιέγραψαν στο επιστημονικό περιοδικό Χημικών Ερευνών Accounts of Chemical Research (ACS) υποστηρίζοντας ότι η παρούσα κατανόηση θα βοηθούσε στην καλλιτεχνική συντήρηση αρχαιολογικών θησαυρών.

Ο ερευνητής Gabriel Maria Ingo και οι συνεργάτες του επισημαίνουν ότι οι επιστήμονες έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην κατανόηση της χημείας πολλών αρχαίων καλλιτεχνικών και άλλων αντικείμενων, η διατήρηση των οποίων είναι ζωτικής σημασίας για τις μελλοντικές γενιές.

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλα κενά γνώσεων για το πώς οι χρυσοχόοι στο Μεσαίωνα και άλλες περιόδους κατάφερναν να εφαρμόζουν τόσο λαμπερό και εντυπωσιακά ομοιόμορφο φιλμ από χρυσό ή ασήμι σε περίπλοκα αντικείμενα. Επίσης, δεν τους διέφυγε το γεγονός ότι μερικές φορές, αυτή η αρχαία προηγμένη τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για τέλειες παραχαράξεις. Μπορούσαν να κάνουν φθηνά αγάλματα από μέταλλο να μοιάζουν με ατόφιο χρυσάφι ή ασήμι. Πως άραγε;

Η ομάδα Ingo, δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι να ανακαλύψει …όλα καλλιτεχνικά μυστικά των Αρχαίων του μέλλοντος!

Έλενα Ριζεάκου

Πηγές: American Chemical Society
           http://esciencenews.com/

Διαφήμιση