Αρχική Ειδήσεις Τρίαθλο στη λίμνη Δόξα της Ορεινής Κορινθίας-Απολογισμός αγώνα

Τρίαθλο στη λίμνη Δόξα της Ορεινής Κορινθίας-Απολογισμός αγώνα

0
tritri
Διαφήμιση

Στην Ορεινή Κορινθία φιλοξενήθηκε και φέτος ένας μοναδικός αγώνας Τριάθλου γεμάτος ένταση και πολύ καλές επιδόσεις σε ένα υπέροχο τοπίο. Τη λίμνη Δόξα «πλημμύρισαν» συνολικά 178 τριαθλητές, 142 στο ατομικό και 36 στο ομαδικό, δίνοντας αγωνιστικό χρώμα σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας!
Μόλις 2 ώρες απόσταση από την Αθήνα η πρόσβαση ήταν αρκετά εύκολη και ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει στο μέρος απ τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Το τρίαθλο αποτελείται από τρία αθλήματα στη σειρά κολύμβηση, ποδηλασία και τέλος τρέξιμο.

tritri

Στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου δόθηκε η εκκίνηση μέσα από το νερό για την κολυμβητική διαδρομή των 750μ. Από την αρχή ξεχώρισαν οι Ιωάννης Δρυμωνάκος και Σπύρος Χρυσικόπουλος οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στην transition zone(ζωνη μεταβασης από το ένα αθλημα στο αλλο) με χρόνο 8’52’’ και 9’17’’ αντίστοιχα. Στις γυναίκες, η Χαρά Σκουλαρίκη ολοκλήρωσε την κολύμβηση σε 15’ ακολουθούμενη από την Άννα Μαρία Ζώγλη 2’02’’ αργότερα.

Συγκλονιστική ήταν η μάχη στην ποδηλασία. Περιμετρικά της λίμνης 5 γύροι των 4.2χλμ σε μια επίπεδη αλλά με πολλές στροφές διαδρομή. Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, αν και ολοκλήρωσε 25ος την κολύμβηση, κατάφερε να προσπεράσει στην ποδηλασία τους περισσότερους αθλητές και να μπει στη ζώνη αλλαγής με τους προπορευόμενους Γιώργο Αλυφαντή, Χρήστο Γαρέφη και  Γιώργο Δανιήλ. Η Χαρά Σκουλαρίκη διατήρησε το προβάδισμα που είχε από την αρχή ξεκινώντας πρώτη το τρέξιμο, λίγο πιο μπροστά από την Άννα Μαρία Ζώγλη. Ορισμένοι αθλητές δυστυχως ακυρώθηκαν, υπολογίζοντας λάθος τον αριθμό των γύρων που είχαν κάνει.

Το τρέξιμο έγινε στον ίδιο δρόμο με την αντίθετη φορά. Τα τελευταία 4.8 χλμ πριν τον τερματισμό και τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για τις πρώτες θέσεις. Στο Ατομικό, τον αγωνα κερδισε ο Γιώργος Αλυφαντής με συνολικό χρόνο 1:00:51 (1ος Overall), μόλις 5’’ μπροστά από τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Δανιήλ με χρόνο 1:03:08. Στις γυναίκες, η Χαρά Σκουλαρίκη κέρδισε τον αγώνα με 1:12:27 (1η Overall), δεύτερη κατετάγη η Άννα Μαρία Ζώγλη με 1:15:42 και τρίτη η Συντζανάκη Νάντια με 1:17:22. Για το Ομαδικό πρωτος έκοψε το νήμα ο Γιώργος Μπάτας από την ομάδα «Ωκεανός». triasite2

Αξίζει να αναφέρουμε και την συμμετοχή του Ιωάννη Χατζήμπεη (Paratriathlon), ο οποίος δίνει πάντα το παρόν με πολύ καλές επιδόσεις. Στην Λίμνη Δόξα τερμάτισε 48ος Overall και 4ος στην κατηγορια Α6.

xam

                                                                                                                                   Οι επίσημες φωτογραφίες της Transition είναι αναρτημένες και μπορείτε να τις δείτε εδώ. Όπως σε κάθε αγώνα τα όλα τα έσοδα από την αγορά τους διατίθενται άμεσα στο χαμόγελο του παιδιού. Δείτε τις Φωτογραφίες

apotels

                                                                                                                                Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα στην αποκλειστική πλατφόρμα που έχουμε δημιουργήσει για τους αγώνες μας. Δείτε τα αποτελέσματα

 

  Πηγή: www.transitionsports.gr

Διαφήμιση