Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Decode your life!

Decode your life!

0
Διαφήμιση

Με το </DECODE YOUR LIFE!> από χρήστης γίνεσαι δημιουργός! Ο λόγος για το νέο διαδραστικό πρόγραμμα webmaking της hellas online, που έδωσε τη δυνατότητα στο πιο δύσκολο κοινό, τους εφήβους να αποκτήσουν την τεχνογνωσία που χρειάζονται και να συνεισφέρουν με τον δικό τους εμπνευσμένο τρόπο, στο έργο των οργανισμών «Δεσμός», «Μαζί για το παιδί», «Οργάνωση Γη» και «Σ.Κ.Ε.Π.».

Τα 108 παιδιά που συμμετείχαν στο πρώτο, 3ήμερο διαδραστικό εργαστήρι webmaking ήταν όλα μαθητές λυκείου και Γ’ γυμνασίου. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΑΙΤ, με την συνδρομή της εκπαιδευτικής ομάδας του και την καθοδήγηση στελεχών του Mozilla Foundation, αλλά και με τη συμβολή των τεσσάρων ΜΚΟ που προαναφέραμε. Έτσι, οι “decoders” ενημερώθηκαν για τις ανάγκες των τελευταίων και δημιούργησαν συνολικά 30 διαφορετικά projects και συγκεκριμένα, websites και videos με στόχο την κάλυψη online αναγκών επικοινωνίας των ΜΚΟ.


Εν ώρα δράσης, τα παιδιά και οι εξειδικευμένοι καθοδηγητές

Η συγκεκριμένη δράση, αναμένεται να καθιερωθεί και να διευρυνθεί από την hol, έτσι ώστε περισσότερα άτομα να αποκτήσουν τις γνώσεις που χρειάζεται προκειμένου να δημιουργούν και να επηρεάζουν ενεργά το διαδίκτυο. 

 

Διαφήμιση