Αρχική Ειδήσεις Η απονομή των βραβείων θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων του Ε.Ι.Α.Χ. στη Θεσσαλονίκη

Η απονομή των βραβείων θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων του Ε.Ι.Α.Χ. στη Θεσσαλονίκη

0
Διαφήμιση

Τρία βραβεία, για τρεις μαθητές απένειμε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (Ε.Ι.Α.Χ.), στα πλαίσια της εκδήλωσης βράβευσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων  Θεσσαλονίκης, που πραγματοποίησε για πέμπτη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης.


Με την ευγενική χορηγία της ελληνικής βιομηχανίας επεξεργασίας μετάλλων «ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» και την εταιρία εργαλείων και μηχανημάτων για υδραυλικούς «ΡΟΤΕΝΜΠΕΡΓΚΕΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.» και έπειτα από συμμετοχή πολλών μαθητών Τεχνικής Εκπαίδευσης, των ειδικοτήτων Θερμοϋδραυλικών, Ψυκτικών και Φυσικού αερίου, στον διαγωνισμό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ε.Ι.Α.Χ. που είχε ως στόχο να φέρει πιο κοντά τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου και να τους δώσει τη δυνατότητα να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εγκαταστάσεων, ξεχώρισαν οι τρεις καλύτερες συμμετοχές.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Ι.Α.Χ., κ. Νίκος Βεργόπουλος, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του διαγωνισμού για την προαγωγή του επαγγελματισμού και την ανάδειξη της αξιοπιστίας του επαγγέλματος των υδραυλικών και θερμοϋδραυλικών ειδικότερα στις μέρες μας, όπου ο κλάδος περνάει την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του. Παράλληλα, μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο του Ε.Ι.Α.Χ. για τη Βόρειο Ελλάδα, κ. Σ. Θεοδωρίδη, δεν αγνόησαν τις μη βραβευμένες συμμετοχές, απεναντίας προκάλεσαν ανοικτό διάλογο με καθηγητές και μαθητές, όπου εξέτασαν τα σημεία που έγινε λάθος ή δεν οδήγησαν σε τελειοποίηση, στα πλαίσια της προαγωγής της τήρησης των κανόνων μιας σωστής επαγγελματικής εγκατάστασης.

Στους  βραβευθέντες, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την άριστη απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ένα iPad 16gb της Apple,  μία φόρμα και T-shirt  cusmart  της ΧΑΛΚΟΡ  και μια σειρά εργαλείων σε ένα κουτί (σωληνοκόφτη ελατήριο κάμψης χαλκοσωλήνα, ξύστρα ρακόρ μηχανικής σύσφιξης και πρεσαριστά για τον χαλκοσωλήνα cusmart), ως αναμνηστικά δώρα. Ο πρώτος νικητής, Στέργιος Καρακατσάνης από το ΕΠΑ.Σ. Ο.Α.Ε.Δ. Ωραιόκαστρου, έλαβε επιπλέον, 1 πρέσα Romax AC Eco Rothenberger + Vario press καλούπια 15mm, 18mm, 22mm, 28mm., ο δεύτερος, Γεώργιος Κουτσιανούδης από την 3η ΕΠΑ.Σ Θεσσαλονίκης, 1 Set Expander 15-42 σετ εκτονωτικού (μουφαδόρος) και ο τρίτος, Λάζαρος Αρνίδης, από την ΕΠΑ.Σ Έδεσσας, πρέσα χειροκίνητη TP40-S,  ελέγχου εγκατάστασης.

Διαφήμιση