Αρχική Ειδήσεις Σταϊκούρας για Ισθμό: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία-Επόμενο βήμα η ανακατασκευή της γέφυρας

Σταϊκούρας για Ισθμό: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία-Επόμενο βήμα η ανακατασκευή της γέφυρας

Αποκαταστάθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί, η κίνηση των οχημάτων στο σύνολο των λωρίδων κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στον κλάδο προς Κόρινθο, μετά το συμβάν της ανάφλεξης του βυτιοφόρου που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, 7 Ιουνίου 2024, σε γέφυρα της Παλαιάς Εθνικής Οδού στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου.

0
PHOTO isthmos 910x521
Διαφήμιση

 

Για την αποτελεσματική συνεργασία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ώστε ώστε να προχωρήσουν τάχιστα οι αναγκαίες εργασίες και να αποδοθεί η γέφυρα στον Ισθμό στους πολίτες η Νέα Εθνική Οδός, μιλά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, αποκαταστάθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί, η κίνηση των οχημάτων στο σύνολο των λωρίδων κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στον κλάδο προς Κόρινθο, μετά το συμβάν της ανάφλεξης του βυτιοφόρου που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, 7 Ιουνίου 2024, σε γέφυρα της Παλαιάς Εθνικής Οδού στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος δήλωσε: «Παρά τη δυσκολία του προβλήματος που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά και της χρονικής συγκυρίας κατά την οποία συνέβη το γεγονός, οι 48 ώρες που μεσολάβησαν μέχρι την απόδοση της εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών στην κυκλοφορία, είναι η απόδειξη ότι μπορούμε. Μπορούμε, με αποφασιστικότητα, συντονισμό, συνεργασία και ταχύτητα.

Διαφήμιση