Αρχική Special Topics - 2 Όμιλος ΟΤΕ:Για 7η συνεχή χρονιά στη λίστα “The 50 Most Sustainable Companies in Greece”

Όμιλος ΟΤΕ:Για 7η συνεχή χρονιά στη λίστα “The 50 Most Sustainable Companies in Greece”

0
omilos ote1
Διαφήμιση

Από την έναρξη του Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης “The ESG Index in Greece” και για 7η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος ΟΤΕ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα “The 50 Most Sustainable Companies in Greece”, που δημοσίευσε πρόσφατα το Quality Net Foundation.

Η διαμόρφωση της λίστας βασίζεται στη μεθοδολογία του Sustainability Performance Directory, που αξιολογεί τις επιδόσεις των επιχειρήσεων σε ESG κριτήρια (περιβάλλον – κοινωνία – διακυβέρνηση), καθώς και τη συνολική προσέγγισή τους σε ζητήματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και υπεύθυνης λειτουργίας. Οι  50 ηγέτιδες εταιρείες αποτελούν πρότυπα υπεύθυνης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο Όμιλος ΟΤΕ προέρχονται  από 11 διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας και διαμορφώνουν τον Επιχειρηματικό Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας.

omilos ote

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα του Ομίλου ΟΤΕ και ενσωματώνεται στην επιχειρηματική στρατηγική και λειτουργία του. Η συνεπής δέσμευση του Ομίλου ΟΤΕ στη δημοσιοποίηση στοιχείων βάσει ESG, τον κατατάσσει σε διεθνείς δείκτες βιώσιμης ανάπτυξης. Προτεραιότητες Βιώσιμης Ανάπτυξης για τον Όμιλο ΟΤΕ αποτελούν: η κλιματική ουδετερότητα, η κυκλική οικονομία, η συμπερίληψη και οι ίσες ευκαιρίες στην εργασία, καθώς και η ψηφιακή κοινωνία για όλους. Ταυτόχρονα, αξιοποιεί την τεχνολογία και τις δυνατότητες που παρέχει για τη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους.

 

Διαφήμιση