Αρχική Ειδήσεις Καύσωνας με ξαφνικό μπουρίνι στα Γιάννενα

Καύσωνας με ξαφνικό μπουρίνι στα Γιάννενα

0
bourini ioannina
Διαφήμιση

Ξαφνικό μπουρίνι έπληξε τα Γιάννενα και ιδιαίτερα το προάστιο Κατσικά λίγο μετά τις 4μμ το απόγευμα της Κυριακής 23/6!

Σύνταξη: ecozen.gr

Σε μια ημέρα με υψηλές θερμοκρασίες όπου το θερμόμετρο το μεσημέρι έδειχνε 38 βαθμούς ακριβώς, στη λίμνη Ιωννίνων, ο ουρανός σκοτείνιασε και το τοπίο μετατράπηκε σε σκηνικό φθινοπωρινής καταιγίδας! Το μπουρίνι που εκδηλώθηκε με χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους, το χαλάζι και έντονη βροχόπτωση, αιφνιδίασε χιλιάδες ταξιδιώτες που επισκέπτονται τα Γιάννενα στο πλαίσιο του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος!

nisi ioannina spilaio 1

Το μπουρίνι στα Γιάννενα άλλαξε τα σχέδια των τουριστών που είχαν κατακλύσει από νωρίς το πρωί το νησάκι για να απολαύσουν το τοπίο, τις γιαννιώτικες ξεχωριστές γεύσεις αλλά και τη φιλοξενία των ντόπιων που δεν σταματούν να κερνούν γλυκίσματα τους περαστικούς ταξιδιώτες!

Στην πραγματικότητα, δεν  υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσει μία καλοκαιρινή ημέρα από ένα πρωινό περπάτημα δίπλα στη λίμνη. Τα Ιωάννινα δεν είναι ο συνηθισμένος μεσογειακός προορισμός ακόμη κι όταν επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες καθώς, το υψόμετρο της πόλης, τα βουνά που περιτριγυρίζουν την κοιλάδα και το νερά των βουνών δημιουργούν ένα δροσερότερο μικροκλίμα. Με το σκεπτικό αυτό τα Γιάννενα συγκεντρώνουν τουρίστες ακόμη και τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού όπως την Κυριακή 23/6, μόνο που το ξαφνικό μπουρίνι γέμισε νερά τους δρόμους και αναστάτωσε μόνο προσωρινά, ντόπιους και επισκέπτες!

Διαφήμιση