Αρχική Ειδήσεις Ευρωεκλογές 2024: Ανατροπή αλλά και πάρτι στο X-twitter

Ευρωεκλογές 2024: Ανατροπή αλλά και πάρτι στο X-twitter

0
@
@
Διαφήμιση

Οι Ευρωεκλογές 2024 έχουν πλέον ολοκληρωθεί καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η ροή των αποτελεσμάτων ενώ ανατροπή των αποτελεσμάτων έδειξε το τελικό Exit poll, και την ίδια στιγμή  έχει ξεκινήσει …πάρτι αναρτήσεων στην πλατφόρμα X πρώην twitter!

Σύνταξη: ecozen.gr

Ταυτόχρονα, τα μηνύματα ερμηνεύονται από το κυβερνών κόμμα ως εντολή για επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και αλλαγές σε πρόσωπα και δομές – «Βρίσκεται μάλιστα κατά πολύ κάτω από το 23% των τελευταίων ευρωεκλογών» σχολιάζουν  για τον ΣΥΡΙΖΑ.

@

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο στόχος του 33% δεν επιτυγχάνεται, παραδέχονται κυβερνητικές πηγές, σημειώνοντας ότι «το πρώτο δεδομένο είναι ότι πρέπει να μας προβληματίσει η αυξημένη αποχή». Εστιάζουν, ωστόσο, στη μεγάλη και καθαρή διαφορά που έχουν από το δεύτερο κόμμα και είναι όπως λένε η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί σε Ευρωεκλογές, παραπέμποντας σε παλαιότερες εποχές που ήταν 9 μονάδες το 2004, 8,8 το 1981 και 9,4 μονάδες το 2019.

Το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αμέσως μετά το Exit poll έφτασε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου  έχοντας στο πλευρό του τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, χωρίς να μπει μέσα καθώς έκανε βόλτα την αγαπημένη του σκυλίτσα προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια ενώ άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους που περίμεναν για τις πρώτες δηλώσεις του κ. Κασσελάκη!

Σχεδόν viral έγινε και η στιχομυθία που είχε με τους καλεσμένους της η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου του Mega Ράνια Τζίμα!

STOOOOOOP! ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ!
➡️Πάνελ #ΑΝΤ1:-Δεν μιλήσατε για τα Ευρωπαϊκά θέματα!
➡️#Αδωνις: – Τηλεόραση κάνουμε! ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ!!!!

➡️ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!!#ευρωεκλογές#Ευρώπη #ευρωεκλογές_2024 pic.twitter.com/WhGZPO81QU

— Jenny Fragouli (@FragouliJenny) June 9, 2024

Η ανάρτηση με αποτελέσματα από το εκλογικό τμήμα στις φυλακές Κορυδαλλού έχει γίνει σχεδόν…κλασσική!

 

Διαφήμιση