Αρχική COVID-19 Εμβολιασμός κατά Covid 19: Πως συνδέεται με νευρολογικές και ψυχιατρικές διαταραχές-Τι αποκαλύπτει...

Εμβολιασμός κατά Covid 19: Πως συνδέεται με νευρολογικές και ψυχιατρικές διαταραχές-Τι αποκαλύπτει μελέτη! 

0
Κορονοϊός εμβόλια
Διαφήμιση

Τις νευρολογικές και ψυχιατρικές παρενέργειες που ο εμβολιασμός κατά του Covid 19 προκάλεσε αποκαλύπτει έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό nature, η οποία διενεργήθηκε λαμβάνοντας δείγμα από τον πληθυσμό της Σεούλ στη Νότια Κορέα.

Μάλιστα, την εν λόγω μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Nature αποκαλύπτει, αναλύει και επικαλείται ο γνωστός χειρουργός Δημήτριος Γάκης, τονίζοντας ότι το δείγμα αφορούσε 2.027.353 άτομα!

Ήδη, ο εμβολιασμός κατά του Covid 19 με το εμβόλιο της AstraZeneca και η απόσυρσή του έχει προκαλέσει αναπάντητα ερωτήματα για τις επιπτώσεις και τις παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο X:

«Η αθροιστική επίπτωση της κατάθλιψης, του άγχους, των διαταραχών που σχετίζονται με το άγχος, των σωματομορφικών διαταραχών, των διαταραχών του ύπνου και των σεξουαλικών διαταραχών τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό με COVID-19 ήταν υψηλότερη στην ομάδα εμβολιασμού από ό,τι στην ομάδα χωρίς εμβολιασμό.

Ωστόσο, η σχιζοφρένεια και οι διπολικές διαταραχές παρουσίασαν χαμηλότερη αθροιστική επίπτωση στην ομάδα εμβολιασμού από ό,τι στην ομάδα μη εμβολιασμού.

Ως εκ τούτου, απαιτούνται ειδικές προφυλάξεις για τη χορήγηση πρόσθετων εμβολιασμών COVID-19 σε πληθυσμούς ευάλωτους σε ψυχιατρικές ΑΕ.

Από αυτά επιβεβαιώνεται περίτρανα η βλαπτική επίδραση καi των δύο τύπων του εμβολίου (mRNA και VIRAL VECTOR) στην εγκεφαλική λειτουργία σε συσχετισμό με τις ψυχιατρικές νόσους.

Τώρα επιβεβαιώνεται η παρατήρηση, που πλείστοι έχουμε, όσον αφορά την μεταβολή στον ψυχισμό φίλων ή μελών του περιβάλλοντος μας μετά τον εμβολιασμό!

Επισημαίνω ότι η επίπτωση στην γένεση νευρολογικών βλαβών έιναι πλήρως τεκμηριωμένη. Δεν είχαμε, όμως απτά στοιχεία για τις ψυχκές διαταραχές».

 

εμβολιασμός
Εικόνα: unsplash/Markus Spiske

ΗΠΑ: Ο γενικός εισαγγελέας του Κάνσας μηνύει την Pfizer για «εξαπάτηση σχετικά με τα εμβόλια Covid-19»

Ο γενικός εισαγγελέας του Κάνσας των ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, μηνύει την Pfizer για «εξαπάτηση σχετικά με τα εμβόλια Covid-19».

Η δήλωση υποστηρίζει ότι η Pfizer παραπλάνησε το Κάνσας σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με τα εμβόλια, όπως η εγκυμοσύνη και η μυοκαρδίτιδα και ότι η Pfizer είπε ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τις παραλλαγές του Covid-19, παρόλο που τα δεδομένα έδειξαν διαφορετικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, η Pfizer είπε ότι τα εμβόλιά της εμποδίζουν τη μετάδοση του Covid-19, αλλά η εταιρεία παραδέχτηκε αργότερα ότι δεν διεξήγαγε ποτέ επαρκή έρευνα για να υποστηρίξει αυτό τον ισχυρισμό, ανέφερε η δήλωση.

Το δελτίο Τύπου ισχυρίζεται επίσης ότι «η Pfizer συντονίστηκε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να λογοκρίνει την ομιλία που επικρίνει τα εμβόλια Covid-19 και αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανάπτυξης εμβολίων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, Operation Warp Speed, για να αποφύγει την κυβερνητική επίβλεψη».

Η Kansas AG Kris Kobach επεσήμανε ενδεικτικά: «Η Pfizer έκανε πολλές παραπλανητικές δηλώσεις για να αποπροσανατολίσει το κοινό σχετικά με το εμβόλιό της σε μια εποχή που οι Αμερικανοί χρειάζονταν την αλήθεια».

Διαφήμιση