Αρχική Ειδήσεις 4ο Electric & Micro Mobility Forum: 1 στους 5 εργαζόμενους θέλει επίδομα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

4ο Electric & Micro Mobility Forum: 1 στους 5 εργαζόμενους θέλει επίδομα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Ένας στους 5 εργαζόμενους θέλει επίδομα για φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ενώ 2 στους 5 θεωρούν πως μια παροχή που σχετίζεται με την ηλεκτροκίνηση είναι παράγοντας διαφοροποίησης κατά την επιλογή του εργοδότη!

0
Ηλεκτροκίνηση, σταθμός φόρτισης
Διαφήμιση

 

Η Edenred συμμετείχε ως ασημένιος χορηγός στο 4ο “Electric & Micro Mobility Forum”, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να υποστηρίζει δράσεις που ενισχύουν την καινοτομία και την εταιρική βιωσιμότητα. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται σε ετήσια βάση, εστιάζει στο μέλλον των μεταφορών και αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα για τη διερεύνηση των νέων τεχνολογιών που επηρεάζουν τη ζωή μας σε ατομικό και εργασιακό επίπεδο.

Η ανάπτυξη λύσεων που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για τη μετάβαση σε φιλικότερες προς το περιβάλλον επιχειρηματικές πρακτικές, με απώτερο σκοπό τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, είναι βασική προτεραιότητα για την Edenred.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κατερίνα Μιχελή, Head of Product της Edenred, ως μία από τις βασικές ομιλήτριες της εκδήλωσης μίλησε για την ηλεκτροκίνηση και τον ρόλο που διαδραματίζει στον εργασιακό χώρο, παρουσιάζοντας και τη νέα Spendeo GO, την πρώτη λύση στην ελληνική αγορά για τον ανεφοδιασμό κάθε τύπου εταιρικού οχήματος, ανεξάρτητα από τον τύπο ανεφοδιασμού.

electric micro2

Σε αυτό το πλαίσιο, η κα Μιχελή δήλωσε σχετικά: « Είναι αξιοσημείωτο ότι 1 στους 5 εργαζόμενους επιθυμεί να λάβει επίδομα για τη φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ενώ 2 στους 5 θεωρούν πως μια παροχή που σχετίζεται με την ηλεκτροκίνηση είναι παράγοντας διαφοροποίησης κατά την επιλογή εργοδότη. Στην Edenred, με στόχο να γεφυρώσουμε τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων μερών με τις τάσεις της αγοράς, δημιουργούμε λύσεις όπως η Spendeo GO  που επιταχύνουν και διευκολύνουν τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στους εταιρικούς στόλους».

Συγκεκριμένα, με την πρωτοποριακή Spendeo GO, όπως παρουσιάστηκε στο 4ο “Electric & Micro Mobility Forum” που αποτελεί στρατηγική συνεργασία με την ΔΕΗ blue, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα έξοδα μετακίνησης των εργαζομένων τους, προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια. Παράλληλα, η συνεργασία με τη ΔΕΗ blue, ηγέτη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία των χρηστών της Spendeo GO, καθώς οι χρήστες της κάρτας έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 2.150 σημεία φόρτισης του δικτύου της ΔΕΗ blue, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη και εύκολη φόρτιση των οχημάτων τους.

H Edenred μέσα από την ανάπτυξη αντίστοιχων λύσεων, επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, φιλικές προς το περιβάλλον συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών της.

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση