Αρχική Special Topics Μαζική παραγωγή για «γυναίκες»-ρομπότ ξεκίνησε η Κίνα-Βίντεο

Μαζική παραγωγή για «γυναίκες»-ρομπότ ξεκίνησε η Κίνα-Βίντεο

0
rompot
Διαφήμιση

Σε μαζική παραγωγή για «γυναίκες»-ρομπότ προχωράει η Κίνα, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό, όπως αποτυπώνεται μέσα από τα social media. Μάλιστα, σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα παρουσιάζει μια σειρά από φιγούρες που μοιάζουν με cyborg και ασώματα κεφάλια!

 

Εξαιρετικά ρεαλιστικά ανδροειδή, με μαλλιά και δέρμα που μοιάζουν με άνθρωπο, γεμίζουν τον χώρο, παραπέμποντας σε μια σκηνή κατευθείαν από ένα εργαστήριο επιστημονικής φαντασίας, όπου τα ρομπότ έχουν κατακτήσει τον κόσμο.

 

Το βίντεο παρουσιάζει μια σειρά από φιγούρες που μοιάζουν με cyborg και ασώματα κεφάλια, εστιάζοντας σε γυναίκες-ρομπότ.

Ανάμεσα στους ρομποτικούς βραχίονες, η ExRobots αποκαλύπτει την εστίασή της στη δημιουργία animatronic φιγούρων για κυβερνητικές, ιατρικές και λιανικές υπηρεσίες.

Το βίντεο υπογραμμίζει τον ρόλο των ExRobots στην προώθηση της animatronics, με στόχο τη δημιουργία διαδραστικών, εξατομικευμένων εμπειριών όπως το «Ex Future Science and Technology Museum» στο Dalian.

Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν ανθρωποειδείς εκφράσεις ή να σαρωθούν σε 3D για εξατομικευμένα animatronics, επιδεικνύοντας ένα μέλλον όπου η τεχνολογία συναντά την εξατομικευμένη υπηρεσία.

 

Διαφήμιση