Αρχική Ειδήσεις ΕΜΥ:Με ανοιξιάτικα καιρικά “τερτίπια” η απόδραση για το 3ημερο της 25η Μαρτίου

ΕΜΥ:Με ανοιξιάτικα καιρικά “τερτίπια” η απόδραση για το 3ημερο της 25η Μαρτίου

“Καλούτσικα” νέα μας δίνει η ΕΜΥ για τον καιρό που θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες και δη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, όπου δεν είναι λίγοι οι εκδρομείς που θα επιλέξουν να αποδράσουν για ολιγοήμερη ανάπαυλα από τη ρουτίνα της πόλης.

0
Άνοιξη - Ήλιος - Καιρός
Διαφήμιση

Όπως όλα δείχνουν από τα στοιχεία δεδομένων της ΕΜΥ, ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα θυμίζει Άνοιξη, τα χαρακτηριστικά της οποίας είναι κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή αλλά και συχνές εναλλαγές του σκηνικού.

Αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου και όσοι ταξιδέψουν για κοντινές ή μακρινές αποδράσεις για το 3ημέρο της 25ης Μαρτίου αναμένεται να συναντήσουν ένα ανοιξιάτικο σκηνικό καιρού, με αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ορεινά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Άνοιξη

Ο καιρός το Σάββατο 23-03-2024

Στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου πιθανόν να σημειωθούν βροχές μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και μόνο στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου – Κυθήρων θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Άνοιξη

Ο καιρός την Κυριακή 24-03-2024

Στα δυτικά νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα δυτικά και νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καιρός - Άνοιξη

ΕΜΥ: Ο καιρός τη Δευτέρα 25-03-2024 (Εθνική εορτή)

Ανήμερα της παρέλασης και της Εθνικής μας Εορτής (25ης Μαρτίου) ο καιρός, σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπει νεφώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και πιθανώς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια και ανατολικά.

Διαφήμιση